AKTUELNO

Koridor jesenjg pomračenja će trajati od 14. do 28. oktobra, a astrolozi upozoravaju na opasnost koji ovaj period nosi.

Koridor jesenjeg pomračenja je veoma mističan period i trajaće od 14. do 28. oktobra, ali astrolozi upozoravaju da će nepovoljan period započeti nešto ranije.

Ipak, samo jedan horoskopski znak će ovaj loš period preokrenuti na svoju stranu, pa će njima sve poći od ruke. Uspeh će biti na njihovoj strani, pa će dobri rezultati samo stizati. Ali ono što je najvažnije - imaće sreće u ljubavi.

Ovi srećnici su predstavnici horoskopskog znaka BIKA.

Dakle, Bikovi, dobićete retku priliku da postignete važan životni cilj. Moguće je da će vam se desiti ono što ni u najluđim snovima niste mogli da zamislite.

Uspeh će pratiti Bika bukvalno u svim oblastima života. Biće i neočekivanih iznenađenja u ljubavi. Ali astrolozi savetuju da ne vodite ozbiljne razgovore sa partnerom. Međutim, u ovom trenutku nema potrebe za donošenjem sudbonosnih odluka. Preterana emocionalnost može pretvoriti jednostavan razgovor u pravi sukob. Izbegavajte povišene tonove i pokušajte da ne namećete svoju poziciju.

Poštujte svoju slobodu i lične granice voljene osobe.

Ako ste se prethodno posvađali sa voljenom osobom, dobićete priliku da sve promenite. Vaša veza će biti podvrgnuta važnom testu. Sudbina će pružiti priliku da se isprave greške iz prošlosti.

Što se tiče drugih znakova zodijaka, ne treba se zadržavati na negativnom. Potrebno je samo da verujete u svoje snage i samouvereno da idete napred. Nema potrebe u svemu tražiti negativnost i plašiti se akcije. Naravno, nebeska tela imaju uticaj na nas, ali on nije toliko značajan da bi u potpunosti kontrolisao naše živote.

Trebalo bi slušati svoje srce i ne plašiti se dela. Ne izbegavajte komunikaciju i upoznavanje novih ljudi, ovo će vam pomoći da sagledate svoj život iz drugog ugla.

Autor: