AKTUELNO

Ako se ložite na mišiće, obline, određeni tip frizure - sve ove stvari ne mogu da vam otkriju kakav će vam seks biti, ali horoskopski znak može.

Ovan i Vaga

Ovo su znakovi prepuni energije i uvek spremni za fizičku aktivnost i zbog toga mogu celu noć da provedu ispod čaršava. Ovan obožava flertovanje Vage, a zauzvrat ona smiruje Ovna koji želi da stvari istog trenutka postanu vrele i vlažne.

Bik i Škorpija

Ovo su dva spora ali strastvena znaka koji uživaju u svakom trenutku predigre, seksa i maženja nakon akcije. Produžen kontakt očima i duga predigra su ko stvoreni za ovaj par da stvari dovedu do usijanja.

Blizanci i Strelac

U pitanju su veliki avanturisti koje privlači međusobni avanturistički duh i prosta znatiželja. Kada se njih dvoje nađu goli jedno ispred drugog – samo nebo je granica.

Rak i Jarac

Neka vas njihovo kul i uzdržano držanje ne zavara, ova dva znaka i te kako umeju da začine stvari iza zatvorenih vrata. Misterioznost Raka je poput afrodizijaka za Jarca koji važi za jedan od najperverznijih znakova.

Lav i Vodolija

Kao samouvereni znakovi koji cene svoju individualnost, Lav i Vodolija vrlo dobro znaju gde su i šta žele. A žele da obasipaju jedno drugo pažnjom – kako u spavaćoj sobi, tako i van nje.

Devica i Ribe

Ovo su ljubavnici Zodijaka koji su poznati po tome što vole da daju. Kada se ova dva znaka nađu u krevetu vrlo lako mogu da se izgube jedno u drugom.

Č.N.

#Horoskop

#Krevet

#Seks

'