AKTUELNO

Kombinacija Lav podznak Devica odiše unutrašnjom snagom i mudrošću, prijatnom pojavom, ali i malim sukobom same osobe između ličnih posebno emocionalnih želja i odluka sa malo nesigurnim i analitičnim sumnjama, koje često mogu da dovedu do zbunjenosti, perioda rasejanosti, konfuzije ili bežanja u neki svoj svet.

Ipak pripadnici ove kombinacije se mogu "pohvaliti" izrazitom poslovnom sposobnošću (ovo su osobe koje i bez većeg obrazovanja imaju mogućnost da napreduju), i osobe koje prosto moraju stalno da rade da bi bile kompletne i zadovoljne. One će imati više profesionalnih puteva i nekako koji god da izaberu biće dobar. Ne podnose autoritete, ali radi dobrog materijalnog stanja u stanju su da dosta toga i tolerišu.

Prija im da su stalno u pokretu, i često imaju mogućnost da profesionalno dosta putuju i imaju veoma uspešne odnose sa strancima. U zrelijim godinama mogu imati čak mogućnosti kroz uspeh na privatnom poslovanju.Iako spolja deluju stoički, analitično i oprezno, one itekako znaju da iznenade sa mentalnom preciznošću, jako dobrom memorijom, potrebom za kontrolom i savršenstvom, ali i veoma jakom borbenošću.

Foto: Pixabay.com

Lav podznak Devica pripada i osobama kojima je prijateljstvo i kumstvo od veoma važnog značaja, kao i osobama koje mir nalaze u okruženju doma i porodice. Imaju strah od braka, često imaju mogućnost i vanbračnih odnosa, ali se sa veoma mnogo napora odlučuju za trajnije emotivne odnose.

Potrebno im je dosta vremena da nekom veruju, a brak im često deluje kao nešto što oni ne mogu,što misle da će im negativno promeniti život, da bi se uspostavilo potpuno suprotno (a ustvari nalaze pravo zadovoljstvo na tom planu).

Mogu biti odlični autoriteti svojoj deci i na pravi način im preneti važne životne lekcije i vaspitanje. Uloga roditelja shvataju veoma ozbiljno i kada se ostvare na tom planu, postaju potpuno okrenuti ka tom polju. Često mogu kasnije postati roditelji.

Ovo su osobe koje zbog svoje nepoverljive, ali i pomalo stidljivije prirode mogu imati malo emotivnih veza, ali mogu biti skloni veoma dugim vezama koje mogu zbog navike i propadati. Brakom mogu biti vezane za senzibilne i porodične osobe, ali i osobe koje potiču iz velikih porodica.

Autor: Z.L.