AKTUELNO

Prema mišljenju astrologa, mart će biti najsrećniji mesec u 2023. godini za ova tri horoskopska znaka.

Strelac

Strelac će imati srećan niz u martu jer će Saturn biti u Ribama i Strelac može da koristi energiju ove planete. Ovo će biti vreme da sledite put do svoje sudbine i preduzmete korake koji su vam potrebni da je ispunite. Vreme je da u martu otkrijete i istražite svoju pravu svrhu.

Jarac

Mart je najsrećniji mesec za Jarčeve u 2023. godini. To je zato što će Pluton konačno napustiti Jarca u martu dopuštajući rođenima u ovom znaku da se osećaju opuštenije i slobodnije. Moguće je da su se do ovog meseca Jarčevi verovatno osećali pomalo nervozno. Međutim, u martu će taj teret biti skinut, pa će biti puno opušteniji.

Vodolija

Vodolijama su najsrećniji meseci u 2023. godini februar i mart iz dva razloga: Venera će ući u područje koje joj odgovara, a Saturn će konačno napustiti Vodoliju i ući u Ribe. Moguće je da će ove planetarne promene doneti veliki preokret za Vodolije. Sav naporan rad proteklih nekoliko godina doći će kraju, dopuštajući Vodoliji da se oseća manje ograničeno. U ovim mesecima mogući su romantični udvarači, prilike za karijeru i putovanja koja će vam postati dostupna u ovom periodu, čak i ako se ostvare tek nešto kasnije tokom godine.

Ipak, prema rečima astrologa, horoskopski znak koji će se u martu suočiti s izazovima su Ribe. Saturn će ograničiti sposobnost Riba da idu s tokom. Međutim, mart neće biti loš jer će vam njegovi izazovi omogućiti da naučite neke lekcije koje vas mogu dovesti do života kakav ste oduvek želeli.

Autor: