AKTUELNO

Neki kažu da se suprotnosti privlače, ali zahvaljujući astrološkim saznanjima, ne morate da se oslanjate na takve izreke.

Zavedite onoga kog želite koristeći ključne poteze na temelju njihovog horoskopskog znaka.

Ovan

Ovaj vatreni znak ne voli da gubi vreme, a to važi i za zavođenje. Ništa ne uzbuđuje ovna više od direktnosti. Zato budite iskreni koliko god možete. Ovde nema potrebe za impresivnim večerama u restoranu, biće više impresionirani kada čuju tačno ono šta želite.

Bik

Bika uzbuđuju hrana, masaže i priroda. Kako biste privukli ovaj horoskopski znak, pozovite ga na osamljeno planinarenje nakon čega sledi senzualna masaža uz dodatke poput vina i voća. Bik će da bude u raju i odmah će da padne na vas.

Blizanci

Najveći afrodizijaci ovog znaka su stimulirajući spontani razgovori. S blizancem podelite svoje snove uz piće, zatim idite u karaoke bar samo kako biste se ljubili u uličici po putu kući nakon što otpevate poslednju pesmu. Dosada je neprijatelj blizančevog visokog seksualnog nagona. Držite ih u neizvesnosti i slediće vas bilo gde.

Rak

Rakove uzbuđuje komfor. Razmislite o večeri sa mnogo vina, mračnom bioskopu u kojem možete da se dodirujete i puste plaže na kojima imate slobodu da istražujete jedno drugo. Ako možete da stvorite intimno iskustvo, rakovi će vam se svaki put vraćati po još.

Foto: Unsplash.com

Lav

Lavovi vole pokazivanje svoje seksepilnosti i otkrivanje iste kod svojeg partnera. Avanturista po prirodi, lav voli da bude u centru pažnje i zato voli da ima nekoga ko se ne boji da se istakne iz gomile - naravno, uz to da im ne otme svu pažnju.

Devica

Kontrola i preuzimanje vodstva pokreću devicu svaki put. Takođe, one vole prljave razgovore, odnosno da se pred partnerom osećaju toliko prijatno da mogu da kažu naglas šta žele, a onda to i da dobiju. To je san pedantne device. Zato im prepustite da isplaniraju prvi sastanak.

Vaga

Vage vole umne igre. Psihološke igrice i preokreti ih pokreću - kao i potencijalni udvarači sa velikim idejama. Preskočite večeru i bioskop u korist nečeg zanimljivog i nepredvidivog. Jednom kada pokrenete vagin mozak, prilično će da vas nagradi!

Škorpija

Škorpija je najseksualniji znak zodijaka, kao i najnastraniji i najmračniji znak. Oni vole sado mazo, kožu, čipku. Zavodljive poglede preko sobe. Da biste zaveli škorpiju, zaronite u nepoznato i rizikujte. Šaljite im fotografije i poruke na raskošan način, budite dvosmisleni i dodajte nežan ugriz tokom poljupca za maksimalan učinak.

Strelac

Strelca uzbuđuju putovanja, tajanstvena mesta. A vole i moć. Da biste privukli ovaj znak, morate da obudete odlučni. Odvedite svog strelca u novi internacionalni restoran ili na strani film. I budite jasni šta želite - koliko god to bilo rizično.

Jarac

Jarčevi su najodaniji od svih znakova zodijaka i ništa ih ne privlači tako jako kao postojani flert. Naglasite svaki poljubac, svaki dodir. Više ih pali suzdržanost i umerenost nego pokazivanje svih karata. Kako biste zadržali pažnju ovog znaka, ljubite se s jarcem u odeći dokle god oboje više ne možete da izdržite.

Vodolija

Uzbuđeni svime neobičnim, vodolije vole da isprobavaju nove stvari i zavedeni su divljim, čudnim, fetišističkim. Sve što je "status quo" je ne za ovaj horoskopski znak, stoga im ponudite nešto za što nikad nisu čuli i poželeće vas uvek iznova.

Ribe

Ovaj znak pali intenzivno, romantično povezivanje. Pokušajte da čitate poeziju naglas u krevetu ili sa njima podelite tajnu tako da im je šapnete na uho. Preskočite neobavezne razgovore sa ribama i krenite direktno na deljenje velikih snova na prvom sastanku. A da stvari ostanu senzualne, sedite sa iste strane separea za vreme večere.

Autor: Z.L.