AKTUELNO

Osmeh je zarazan, pa nije ni čudo što se rado vraćamo onim ljudima koji su srećni i prijateljski raspoloženi. Ako osećate da vam treba više pozitivnosti, možda biste želeli da provodite vreme s onima koji su rođeni veseljaci.

Strelac

Strelcima vlada srećni Jupiter i imaju najbolji stav. Za razliku od mnogih drugih znakova, oni ne analiziraju previše stvari, što znači da su u stanju da ostanu u trenutku i da zadrže svoje sunčano raspoloženje.

Lav

Lav voli svetla reflektora, toliko da će često da postanu komičari ili pevači. Van pozornice, uživaju u zabavljanju prijatelja i porodice urnebesnim pričama i započinjanju zabavnih aktivnosti poput karaoka.

Blizanci

Ovaj pričljivi znak toliko je zabavan i otvoren da može da učini da dosadna noć na kauču izgleda kao kućna zabava. Blizanci uvek imaju nešto na umu i nešto da kažu. Zbog toga je njihovo raspoloženje posebno zarazno kada upoznaju nove pojedince koji bi se inače mogli da se osećaju nervozno ili neprijatno, prenosi MSN. Ali imajte na umu da su Blizanci zbog svog ekstremno ekstrovertnog statusa navikli da budu u centru pažnje.

Autor: Z.L.