AKTUELNO

Ukoliko ste se pitali koliko vas bišvi partner prati na društvenim mrežama nakon raskida, znajte da ova tri znaka niko ne može da nadmaši kada je ovo u pitanju.

Rak

Rakovi su najbezopasniji – opsesivni bivši. Predstavnici ovog horoskopskog znaka teško napuštaju vezu, čak i ako nije bila najbolja. Oni prate aktivnosti svog bivšeg partnera na društvenim mrežama, čak i dugo nakon raskida. Neće izazvati nikakve probleme, ali saznanje da neko zna svaki vaš potez na društvenim mrežama je pomalo jezivo. Da biste spasili i vas i Raka koji je bio u vašem životu, bolje ga blokirajte.

Devica

Devica se drži bivšeg ne toliko zbog njene potrebe za uveravanjem ili zavisnosti od veze, koliko zbog njenog ponosa. Ona će pratiti svaki pokret svog bivšeg, kako na mreži, tako i u stvarnom životu, kako bi bila sigurna da je nije prevario. Ako uskoro vidi da ima novog partnera, onda će posumnjati da se nešto dešavalo i tokom njihove veze i time će njen ego biti povređen.

Strelac

Sveže povređeni Strelčevi obično lutaju po komšiluku bivših partnera u nadi da će im ući u trag. Žele da budu blizu osobe koju vole i da osete njihovu energiju. Dovoljno su ponosni da ne traže drugu šansu, ali to ih ne sprečava da uhode bivše. Gledaju, pitaju i zanima ih sve o životu bivšeg, što ih često stopira da krenu dalje.

Autor: Z.L.