AKTUELNO

Svi koji su do sada saznali koji je njihov lični broj prema numerologiji, a računa se tako što sve brojeve koji čine datum rođenja saberu i svedu ga na jedan jednocifreni broj, možda do sada nisu znali da postoje i osobe koje u svom rodnom kodu nose nulu.

Nula se vezuje za planetu Pluton i horoskopski znak Škorpija, kao i ženski princip. Nula u numerologiji označava protok energije i simbol je punog kruga, rođenja i smrti. Nula predstavlja veliku moć transformacije i donosi događaje koji menjaju život iz korena i koji osvešćuju i bude. Planeta Pluton je nesvesna energija, a upravo ta energija je razarajuća po nas.

Foto: Pixabay.com

Lomi sve kako bi se moglo ponovo sastaviti. Nula, međutim, nema nikakve atribute, nema karakterne osobine, ona je samo prazno mesto, začin i prolaz ka beskonačnosti.

U numerologiji nula se ne gleda kao datum rođenja. Nju gledamo prema stepenima i životnom ciklusu. Nula je simbol beskonačnosti. Ne postoji jača osoba od nule. Kako bi vam bilo jasnije kakvi su to ljudi, uzmite za primer pticu Feniks.

Nule su vrlo često vladari iz senke i poltroni. Nula ima zaista jednu superiornu ulogu, snagu i inat, ume da vlada u ekstremnim situacijama. KIada se nađe pored drugog broja, ona dodaje ili oduzima vrednost zavisno o tome da li se nalazi ispred ili iza broja. Nula je uvek oseća u ekstremima ili mrzi ili voli. Ne podnosi kada joj je dosadno, zbog čega je celog života u pokretu i u središtu drame.

Koliko je dobra toliko je i opasna. ⁣ U svakom slučaju zna da bude izuzetno harizmatična!⁣ Kako bi vam možda bilo još jasnije, osobe rođene 8 i 20 u mesecu kao i u avgustu, imaju u svom datumu rođenja stepen nule

Autor: Z.L.