AKTUELNO

Septembar će biti težak za tri znaka zodijaka, i to 10. septembra kada će se a nebu pojaviti Pun mesec. Osim toga, u septembru će čak šest planeta biti pod uticaj retrogradnog merkura.

Pun Mesec u septembru će se pojaviti 10. septembra. Iako je pun Mesec period za preduzimanje akcije, ovog puta zbog intezivne retrogradnosti, bolje bi bilo da pričekate sa planovima i konkretnim potezima ali i bilo kakvim naglim donešenjem odluka.

Pun Mesec će kao i uvek doneti dramu, a posebno sledeća tri znaka Zodijaka će to osetiti na svojoj koži:

BLIZANCI

Ovo je vrlo važan period za karijeru i imidž u javnosti svih Blizanaca, pa je moguće da će osobe rođene u ovom znaku osećati pritisak oko toga kakav utisak ostavljate na okolinu. Ovo će za vas biti period pun akcije i možda ćete se osećati prinuđenim da napravite velike poteze, ali ovo nije trenutak za takve odluke. Radije sačekajte što je duže moguće pre donošenje važnih odluka, piše "Bustle".

DEVICA

Pun Mesec u Ribama će posebno uticati na vaš odnose. Moguće je da ćete ponovo stupiti u kontakt sa nekim bivšim ljubavima, udvaračima ili prijateljima, posebno u vreme retrgoradnog Merkura. Ovo je prilika da testirate koliko ste jaki kada je reč o razvoju odnosa sa ljudima koji vas okružuju. Ova mena vas podstiče da zaboravite ljutnju ili stare stavove koji su vas sprečavali da se pomirite i daje vam znak da idete napred. Verovatno ćete biti zbnjeni oko toga ko je dobar za vas, a ko nije, ali pun Mesec će vam pomoći da to shvatite, pa čak i ako bude bolno otkriće, da neko nije ono što se mislili.

RIBE

Ovaj pun Mesec obeležiće vaša posvećenost različitim međuljudskim odnosima. Doživećete potpuno emocionalno oslobađanje, i bićete osetljiviji nego inače, a kako ste i inače jedan od najranjivijih znakova Zodijaka pripremite se za period nabijen emocijama. Preuzmite odgovornost za to kako se osećate i potrudite se da ne ponavljate negativna obrasce iz odnosa u prošlosti - to je recept za "katastrofu".

Autor: