AKTUELNO

Merkur u Blizancima uticaće negativno na tri znaka Zodijaka. Šta nam to donosi planeta Merkur koja je ušla u znak Blizanaca, 14. juna? Da li ćemo konačno predahnuti od silnih retrogradnosti? Odgovor je, da, definitivno.

Sada ćemo posebno biti komunikativni, radoznali, društveni, spremniji za preduzimanje stvari u svoje ruke u svim životnim segmentima.

Skloni smo da više uživamo u sticanju površnog znanja o mnogim temama,umesto da kopamo duboko u bilo koju od njih. Posebno smo pronicljivi kada je u pitanju rasprava ili iznošenje stavova. Igre reči, trivijalnosti, informacije i pregovori su sada na snazi.

U stanju smo da oponašamo,brzo shvatimo značaj date situacije, brzo odlučujemo po pitanju svih tema. Brzi smo, impulsivni, željni akcije, druženja, trač partija…

Ali oprez, zbog prebrzog razmišljanja i donošenja ishitrenih odluka, koje su naglašene tokom ovog tranzita, pokušajte biti umereniji, smirite neodoljivu želju za nekom akcijom.

Vreme avantura

Sada je pravi trenutak da se zaljubite, ljubavni momenti su sada prava magija. Komunikacija bez napetosti, brže upoznavanje, sada smo smeliji u pravljenju prvog koraka ka simpatiji.

Trač partija sa društvom?

Što da ne, ipak je Merkur u Blizancima, okupimo se, družimo se, ispijajmo prve jutarnje kafe, ispunimo ove letnje dane druženjem sa prijateljima.

Na poslu situacija se može znatno poboljšati, obzirom da je sada komunikacija na samom vrhu zadatka.

Iskoristite ovaj tranzit, jer je konačno vreme da udahnemo pozitivnu energiju planete Merkur, koja će nam potrajati i naredne tri nedelje. Merkur će tokom ovog tranzita najviše pogoditi, Vage, Jarčeve i Škorpije

Vage

Promene očekujte na polju partnerskih odnosa, mogući su nagli prekidi, ljubomora, previše kontrole. Zelećete da držite sve konce u svojim rukama, ali tokom ovog tranzita to neće biti moguće, stoga i nervoza i napetost su uključeni u celu ovu zbrku Merkura u Blizancima.

Jarčevi

Svi već znamo za vašu hladnoću i odličnu organizovanost, ali sada ćete malo ispasti iz koloseka. Očekuju vas promene na poslovnom i emotivnom planu.

U poslovnom smislu, daleko ćete biti od dobre organizovanosti i koncentrisanosti, previše ćete komunicirati a konkretno nista nećete postići. Dok na emotivnom planu, okovi oko hladnog srca polako padaju, spremni ste za novu ljubav.

Škorpije

Polje porodice i doma unosi nemir za vreme trajanja ovog tranzita. Mogući su sukobi sa članovima porodice, stoga pripazite na reči, nakon izgovorenih nećete imati mogućnost ispravke istih.

Autor:

#Horoskop

#Merkur