AKTUELNO

Po datumu rođenja možete saznati ko je vaš anđeo čuvar.

Vaš anđeo pomoćnik je s vama od trenutka vašega rođenja i bez obzira na ličnost, pomaže vam u formiranju sudbine. Svako ima svoga anđela pomoćnika i on se može otkriti prema datumu rođenja.

Kako biste saznali ko je vaš anđeo pomoćnik koji vas čuva, potrebno je izračunati svoje ime pomoću brojeva, piše “24sata“.

Izračunajte koje brojeve nose vaši podaci i šta vas čeka u životu.

Svako slovo je vezano uz neki broj:

A, I, J, = 1
B, K, R = 2
C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ = 3
D, M, T, Đ, DŽ = 4
E, H, N, NJ, X = 5
U, V = 6
O, Z, Ž = 7
F, P = 8

Napišite svoje ime i prezime i svakom slovu pridružite jedan broj. Saberite ih i ako ste dobili broj s više cifara, sabirajte ih dokle god vaš rezultat ne bude jednocifren.

Anđeoski broj 1 - Ariel

Ovaj anđeo pomaže svim živim i postojećim bićima, ali vama je baš lični anđeo pomoćnik. Najbolje možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom ako izađete u prirodu, jer mu je jako bliska.

Često šalje poruke učiniti nešto za svoju okolinu i za očuvanje čistoće prirode. Ako se i vi bavite očuvanjem prirode ili ako štitite životinje, tada je srce vašeg anđela puno radosti. Ariel poručuje da ne mislite koliko opasnosti vreba oko vas, nego koliko je toga u vama.

Anđeoski broj 2 - Kamil

Kamil je anđeo unutarnjeg mira i blagoslovljeni ste ako vas on čuva! Šta god da se dogodi s vama ili oko vas, zbog njega ćete se uvek osećati kao Božje dete. S njim se ništa ne događa slučajno. I u najtežim situacijama će vam pokazati svetlost na kraju tunela, slaće vam poruke preko snova i uz takvu pomoć vi ćete održavati svoju veru.

Kamil unosi svetlost u tamu, to je njegov posao. On je sama nada, svoju ljubav usmeri uvek gde je najpotrebnija. Preko njega i vi možete postati pomoćnik, Vaša harizma zrači mirom gde god se pojavite. Poruka anđela Kamila za vas je: nikada ne sumnjaj u sebe!

Anđeoski broj 3 - Gabriel

On je anđeo velike snage i kao anđeo pomoćnik daje vam podršku da prihvatite sebe i svu snagu i ljubav koja se krije u vama uz predanost biti izabranik svoje sudbine.

Verojatno ćete u životu učiniti velika dela, a gde će vam pomoć anđela Gabriela dobro doći da očuvate svoju ravnotežu. Anđeosku komunikaciju možete pojačati noseći nakit od bakra.

Anđeoski broj – 4: Haniel

Anđeo prihvatanja koji je izuzetnom osetljivošću sposoban za sitne, a čudesne pomoći. Ako je on vaš anđeo pomoćnik, video je u vama sposobnost za osćanje promenr vibracija u svemiru. Bilo kakvo raspoloženje, kao i svaki ritam života, lako doživljavate i možete uz pomoć Haniela pomalo uticati na svoju okolinu.

Ako je ostvarena uspešna anđeoska komunikacija s Hanielom, to je isto kao da ste uzeli lek koji brzo deluje i da će vam duša ponovno poleteti. Anđeoska poruka koju vam šapuće na uho: tvoje čulo je blagoslov, a ne prokletstvo i doživljavaj to tako!

Foto: Pexels

Anđeoski broj 5 - Jofil

Razboritost i strpljenje su najbitniji da biste iskusili Jofilovo čudo. Ako žurite, ne ostavljate sebi dovoljno vremena da sve doživite u njegovom ritmu i njegovu pomoć nećete tada lako osetiti. Anđela Jofila možete prizvati tokom meditacije jer njemu je bitno da ste spremni da ga prihvatite.

Mada čim ste uspostavili anđeosku komunikaciju, reći će vam da ako pristupiti svemu s mirnoćom, tada nema nedostižne želje. Pokazaće vam i put koji vodi napred. Njegova poruka: Ne žuri, uživaj u svakom trenutku života koji ti je podaren!

Anđeoski broj 6 - Metatron

Metatron pomaže da u životu primetite bitne stvari. Prema legendi je davno živeo na Zemlji kao čovek i posle smrti je postao Božji činovnik. Kao anđeo pomoćnik prvenstveno usavršava sposobnosti, tako da sami precizno i sistematično napredujete u životu.

Preko njega ćete lakše videti stvari iz sveta i iz svoje okoline koje služe samo tamnoj strani ili kako vas sile žele skrenuti s vašeg puta. Pomaže u organizaciji i da se posvetite pravoj životnoj karijeri. Uostalom kao i svi, i Vi ste došli na ovaj svet s nekom misijom. Anđeoska poruka za Vas: uvijek se koncentrišite na dragocene stvari!

Anđeoski broj 7 - Mihael

On je mač protiv sile tame. Kroz suze je uništio Sodomu i Gomoru jer nijedan anđeo nije srećan ako ne može spasiti Božju decu. Ali nije on uvek tako zastrašujuć, često je svetlost koja daje snagu, a naročito vama čiji se broj imena slaže s njegovom duhovnošću.

Jedno je sigurno, uz njegovu pomoć nikakva zastrašujuća ili mračna stvar vam ne može predstavljati prepreku. Možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom kada iz sebe isterate sve strahove i zamenite ih čvrstom verom koja usmerava ka Bogu u vašu sudbinsku misiju.

Anđeoski broj 8 - Rafael

Vaš anđeo pomoćnik je nebeski iscelitelj koji vam pomaže ne samo u fizičkim stvarima, nego vas i blagosilja. Preko njega i vi doprinosite da ljudima u vašoj okolini bude bolje, da zaštite zdravlje ili ga poboljšati.

Osobe kojima je broj imena 8 poseduju isceliteljsku moć. Naravno da se to ne odnosi na sve i da ne treba da odgovaraju za tuđe fizičko i psihičko zdravlje, ali sebe moraju držati u ravnoteži i skladu ispunjavajući svoje zemaljske obveze. Zato Rafael ima poruku za vas: obrati pažnju na poruke svoga organizma, hrani se zdravo, ako treba budi vegetarijanac da nikog živog ne diraš, bavi se sportom koliko god možeš!

Anđeoski broj 9 - Uriel

Ime Uriela znači: Božje nadahnuće. Ako je on vaš anđeo pomoćnik i ako razmišljate o bilo čemu vezanom za Vaš život, dovoljno je da samo jako mislite na njega i poslaće vam odgovor u nekom obliku. Uriel je anđeo prosvetljenja, a s njim se ostvaruje najlakša anđeoska komunikacija.

Dovoljno je upaliti jednu sveću i zatvoriti oči, i odmah vam šalje poruke kroz slike. Kada mislite da nemate izlaza iz neke situacije i kad vas zarobe obveze, nazovite ga u pomoć i on će vas odvesti do vašeg duhovnog centra. Poruka za Vas glasi: Nikada se ne plaši, jer kakva god da je tama oko tebe, ja ti uvek pokazujem put do svetla!

Autor: Z.L.