AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Bićete prijatno iznenađeni kada shvatite da ste u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego što ste isprva mislili. Verovatno ćete otkriti da posedujete pravi talenat za upravljenje novcem. Takođe, izvestan je i priliv novca od nekoga iz inostranstva. Optimizam i entuzijazam vas danas ne napuštaju ni kada je reč o partnerskim odnosima. Uživaćete u jednom novom poznanstvu.

Foto: Pixabay.com

BIK

Danas ćete verovatno poželeti da ostanete kod kuće i na miru razmislite o nekim događajima od pre nekoliko dana. Ne dozvolite sebi da osećate krivicu ili da razmišljate u pravcu zašto neke stvari nisu ispale onako kako ste želeli. Umesto toga, pokušajte da izvučete pouku za u buduće kako vam se neke greške ne bi više ponavljale. Prošlost ne možete promeniti, ali možete budućnost.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Ako neko vreme budete proveli u sređivanju vašeg doma, veoma brzo ćete shvatiti da je izvesnim kućnima aparatima potrebna popravka, a vašem životnom prostoru generalno spremanje. Ne dozvolite da vas ovo obeshrabri i da mislite da je ovo posao za koji nemate vremena, energije i finansija. Uz malu pomoć ukućana i prijatelja, ovo možete da uradite za jedan dan.

Foto: Pixabay.com

RAK

Provešćete dosta vremena u ramišljanjima o nekim osobama koje više nisu deo vašeg života. Ako su u pitanju prijatelji sa kojima već dugo niste u kontaktu, razmislite o ponovnom uspostavljanju odnosa. Takođe, verovatno ćete želeti da neki dugoročan projekat privedete kraju. Uveče, nađite vremena da se posvetite sebi i ličnim željama.

Foto: Pixabay.com

LAV

Danas možete da očekujete priliv novca kao posledicu nedavno sklopljenog ugovora ili izvesne kupoprodaje. Pred vama je pozitivan razvoj događaja. Ako budete u prilici da se pozabavite nekom papirologijom, obratite pažnju na tekst napisan najsitnijim slovima. Jedan rođak ili član porodice će zatražiti vašu finansijsku podršku.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Da li ste ponekad zabrinuti kako vas drugi ljudi doživljavaju? Ako je tako, budite svesni da vas ovaj strah zapravo koči na putu ličnog razvoja. Prestanite toliko da brinete i budite fokusirani samo na pozitivne stvari. Okruženi ste onima kojima je zaista stalo do vas i prihvataju vas baš onakvim kakvi zapravo jeste. Danas nađite vremena za druženje sa prijateljima.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Volite da razmišljate o sebi kao logičnoj, praktičnoj osobi koju ništa ne može uzdrmati, ali danas ćete se definitivno uveriti u suprotno. Intuicija vam je izuzetno naglašena i sa lakoćom možete da otkrijete ko vam govori istinu, a ko vas obmanjuje. Takođe, veoma će vam prijati da se bavite aktivnostima koje podstiču kreativnost ili imaginaciju. Promena je dobrodošla.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Poziv za druženje ili mogućnost da učestvujete u nekim grupnim aktivnostima je nešto što danas nikako ne biste trebali da propustite. Budite pripremljeni na neprekidnu zvonjavu telefona. Odnosi sa drugima su favorizovani i ovim putem ćete doći do nekih veoma korisnih informacija. Obratite pažnju na ovo naročito ako ste u potrazi za poslom.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Dosta vremena danas će vam proteći u razmišljanjima o vašoj karijeri. Niste zadovoljni trenutnom situacijom i konačno shvatate da treba nešto da promenite. Nemojte se iznenaditi ako u narednim danima u potpunosti promenite profesiju. Moguće je da razlog vašeg nezadovoljstva leži upravo u tome što nikada ni niste radili posao koji volite.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Ovaj dan je idealan za mala, slatka zadovoljstva. Posvetite se sebi i nekim svojim željama. Počastite se odlaskom u šoping ili u restoran. Ne zaboravite na prirodne lepote. Ako imate dovoljno slobodnog vremena, organizujte izlet. Takođe, veoma bi vam značila poseta spa centru. Izbor je zaista velik, a na vama je da odlučite šta je to što će vam najviše prijati.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Neko vreme provedeno sa voljenom osobom je ono što će vam danas svakako ulepšati dan. Takođe, budite spremni da se posvetite i vašim prijateljima, naročito onima koje ste od nedavno stekli. Pa ipak, najbolje bi bilo da druženje organizujete u vašem domu. Uz kvalitetan razgovor, zanimljive ljude, dobru muziku i hranu, dobar provod je neizostavan!

Foto: Pixabay.com

RIBE

Ako ste već neko vreme razmišljali o preseljenju u neki drugi kraj ili čak možda mesto, danas ćete konačno doneti definitivnu odluku u vezi toga. Verovatno vam se aktuelni kraj nikada nije ni dopadao, a ponuda za novi dom je više nego primamljiva. Mnogo priprema je pred vama, ali najbitnije je da ste vi zaista sigurni da to želite. Počnite sa konkretnim planovima.

Foto: Pixabay.com,

Autor:

#dnevni horoskop