AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde danas pripremile.

Foto: Pixabay.com

Nešto reogranizujete ili ste bitan faktor u poslovnim promenama koje su se pokrenule. Vi volite da radite ali vas opterećuju odnosi sa saradnicima koji su lenji. To već ne možete da promenite pa je nervoza nepotrebna. Sledi vam interesantan susret sa osobom koja želi vašu pažnju već izvesno vreme.

Foto: Pixabay.com

BIKMožete da se oslonite na izvesne srećne okolnosti tokom dana. Dolazi do realizacije nečega što ste čekali. Naročito je povoljno za one koji rade u manjim firmama, bave se privatnim biznisom ili honorarnim poslom. Iznenadiće vas flert sa osobom koja vam je privlačna.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCIMožda će vas iskoristiti neko ili će se pogrešno tumačiti vaše reči. Ako možete, isplanirajte neki put ili ugostite nekoga iz drugog mesta. Prijatelji su vam bitan oslonac, a zauzeti ne bi trebalo da zapostave partnera. Slobodni misle o nekome iz prošlosti.

Foto: Pixabay.com

RAKVreme je da nešto privedete kraju i reorganizujete se. Ovo je poslednji dan da možete da se oslonite na nekoga pa to i iskoristite. Moguć je finansijski dobitak ili pohvala nadređenih. Pokrenite se jer vas očekuju interesantna poznanstva tokom večeri.

Foto: Pixabay.com

LAVMnogo toga se pokrenutlo u prethodnim danima. Danas ste skloni da preuveličavate neke svoje trenutne emocije. Imate podršku saradnika, ali verovatno ne na način na koji ste to vi očekivali. Dan je interesantan za nova poznanstva i to preko radnog mesta.

Foto: Pixabay.com

DEVICABudite mudri i ne izgovarajte sve ono što vam pada na pamet. Tokom dana vas očekuju interesantna dešavanja. Imate tendenciju da se odlično snađete u nekim novonastalim okolnostima. Izađite pošto na mestima gde je glasnija muzika možete da upoznate nekoga ko bi vas zainteresovao.

Foto: Pixabay.com

VAGADanas je posebno bitno da ostanete koncentrisani na priče osoba koje su vam bitne. Neke sitnice isplivavaju na površinu. To će nekako promeniti način na koji vi sagledavate nešto što smatrate jednim problemom. Emotivno vam je interesantan dan da možete upoznati nekoga preko prijatelja.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJADešavanja idu u pravcu izvesnih novina i za vas srećnih okolnosti. Napokon vam dalja dešavanja deluju optimistično. Popravlja se vaš odnos sa nadređenima ili finansijska situacija. U večernjim satima izađite na vama poznato i prijatno mesto. Svojom mirnom i odmerenom pojavom zračite.

Foto: Pixabay.com

STRELACOdluke koje donostite utiču na još nekoga pa biste trebali da razmislite kako ćete neke stvari izgovoriti. Vreme je da budete sebični pošto već dugo u nazad više mislite na druge nego na sebe. Više ste strastveno raspoloženi tako da ne razmišljajte o ulasku u vezu. Biće interesantnih ponuda.

Foto: Pixabay.com

JARACMožete naplatiti neki dug ali danas povedite računa kako trošite. Promenljivog ste raspoloženja ali nemate razloga da budete neraspoloženi. Više strahujete, doduše neopravdano. Opustite se u društvu prijatelja. Možete da se zbližite sa nekim koga površno poznajete.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJAPažljivo komunicirajte sa saradnicima ili šefovima. Nije vreme da se borite za nešto. Promene ubrzo slede ali ne treba vi da ih pokrećete. U svojoj zanesenosti možete da propustite "ponudu" osobe koja je zainteresovana za vas. Zauzete očekuju neki dueli sa voljenom osobom.

Foto: Pixabay.com

RIBENeočekivani troškovi pojačavaju vašu brigu oko finansija. Nemate razloga za toliki strah. Mnogo toga vam poslovno ide u prilog i naglašava se potencijalni boljitak koji bi bio dugoročan. Opustite se i uživajte u flertovima. Osmeh na lice. Zauzeti imaju potrebu da razvesele voljenu osobu.

#Dnevni

#Horoskop

#Zvezde

'