AKTUELNO

Numerolog i astrolog Goca Dragišić otkrila je šta će se dešavati Ovnovima, Bikovima i Vodolijama tokom retrogradnog Merkura.

Za loš uticaj retrogradnog Merkura ste verovatno već čuli. Ipak, numerolog i astrolog Goca Dragišić, otkrila je šta to znači za tri određena znaka Zodijaka:

OVAN

Dragi Ovnovi kod vas će ovaj retro tranzit uticati na vaše drugo i treće polje, gde će da bude reči o finansijama i nesloge u komunikaciji, pa dobro pazite gde trošite svoj novac i kako komunicirate da vam posle ne bude krivo, jer zaista niste mislili tako kako ste rekli. Izbegavajte da započinjete nešto novo.

BIK

Bikovi, kod vas se ovaj tranzit retro Merkura dešava u vašem prvom i drugom polju, pa treba da obratite pažnju na svoje misli, komunikaciju i ulaganja ili troškove novca, koji sada treba da sačuvate i dobro osmislite gde i kako da uložite novac posle 03.06. Vrlo pozitivno je da radite afirmacije i da ne upadnete u loša osećanja i misli.

VODOLIJA

Vodolije, kod vas ovaj tranzit retro Merkura se dešava u vašoj četvrtoj i petoj kući, pa kada bude u Biku od 23. maja, onda možete da očekujete neke kvarove u kući, problem sa porodicom u komunikaciji i druge nesporazume. Pojedine Vodolije koje imaju decu, mogu da imaju problem u komunikaciji sa njima, pa budite oprezni.

Autor:

#Finansije

#Horoskop

#retrogradni merkur