AKTUELNO

Afirmacije koje ublažavaju uticaj retrogradnog Merkura - vi izaberite pozitivne promene!

Retrogradni Merkur zvanično je počeo 10. maja i trajaće sve do 3. juna 2022. godine. Kada Merkur krene unazad, moguće su greške, problemi u komunikaciji, putovanjima, transportu, usporavanje planova i života uopšte.

Kako bi smanjili negativan uticaj retrogradnog Merkura, ljudima se savetuje da ostanu fleksibilni, strpljivi i pune razumevanja, istovremeno ostavljajući dodatno vreme za putovanje i izbegavaju potpisivanje novih ugovora u koje nisu sigurni. Takođe, astrolozi upozoravaju da retrogradni Merkur predstavlja i kvarove uređaja i gubljenje stvari.

Foto: Unsplash.com

Međutim, kada radite na ličnom razvoju, imate mir u srcu i znate svoj put, možete ublažiti ovaj nepovoljan uticaj. Od vas zavisi da li ćete živeti srećno i dobro, zato se aktivirajte na tom putovanju - bez strahova.

Ukoliko vam je u sezoni retrogradnog Merkura potrebna dodatna motivacija, samopouzanje i izvor dobre energije, možete koristiti sledeće afirmacije!

Izgovarajte ih svakodnevno do 3. juna i videćete kako se loše stvari lako mogu transformisati u dobre!

Svaku lošu emociju pretvaram u saosećanje. Umesto da se fokusiram na bes, fokusiram se na lečenje bola. Što više poznajem sebe, to više mogu biti svoja. U redu je da se predomislim i napravim promenu. Zarobljena sam samo svojom iluzijom. Sve stvari doživljavam s ljubavlju. Moje unutrašnje dete je srećno i spremno za igru koja se zove život. Slušam intuiciju i znakove koji mi dolaze. Moji snovi uspevaju samo kada rizikujem. Misliti da nemam izbora je izbor.

Odvojim vreme za odmor. Moj emocionalni bol mi pokazuje šta treba da se izleči. Povezujem se sa svojim bićem i zaceljujem rane iz prošlosti. Moj život je u savršenoj ravnoteži kada slušam svoje srce. Otpustila sam negativno da bih sebi dozvolila da rastem. Oslobađam se svega što me sputava. Molim se za najviše dobro svih. Završavam stare projekte i spremna sam za nove. Komunikacija može spasiti svaku situaciju. Trava je najzelenija na mestu na kojem stojim. Moj život postaje bolji promenom, a ne slučajnošću.

Autor: Z.L.