AKTUELNO

Da li je on rođen u nekom od ovih znakova?

Da li ćeš biti verna svom partneru zavisi od mnogo faktora i individualna je stvar. Ipak, po nekim opštim karakteristikama horoskopskih znakova, i žene i muškarci koji su rođeni u ovim znacima, najviše varaju.

Blizanci

Foto: Pixabay.com

Pošto im sve brzo dosadi, Blizanci često traže nove romanse. Nepredvidivi i sposobni da se brzo prebace u novu vezu, Blizanci ne znaju šta žele. Često sede na dve stolice istovremeno, i prelaze sa jednog partnera na drugog. Ako su uhvaćeni u prevari, retko se izvinjavaju. Umesto toga, nađu način da partnera učine krivim. „Ti si ignorisao moje potrebe, i odbio si me od sebe“ – reći će Blizanac uhvaćen u prevari. Pazite na Blizance, dok vam zabijaju nož u leđa pronaći će način da vas optuže.

Škorpija

Foto: Pixabay.com

Škorpija je veoma seksi znak. Ima visok libido i malo tolerancije za emocionalnu ranjivost. Obaveze ih plaše, stoga će najverovatnije, odbaciti odnos ako osećaju da su se suviše zbližili sa partnerom. Osim toga, Škorpije mogu biti neverovatno okrutne i osvetoljubive. Ako se oseća prezrenim ili uvređenim, bez problema će se naći u krevetu sa drugim partnerom.

Strelac

Foto: Pixabay.com

Strelac ne može da se zaustavi i prestane da flertuje sa drugim ljudima. On, kao Škorpija, dobija puno zadovoljstva od flertovanja sa drugim ljudima. Strelac zna kako da privuče ljude i voli da provodi vreme sa novim partnerima. Kao rezultat, obično imaju puno partnera i imaju mnoga iskušenja.

#Horoskop

#Ljubav

'