AKTUELNO

Ako vas je ikada zanimalo da saznate koji su to znaci zodijaka dobri ljubavnici, a koji su užasni, otkrivamo sada.

Možda zvuči glupo, ali nečiji zodijački znak zajsta može otkriti dosta o tome kakav je ko u krevetu. Kao i svuda imamo onih odličnih i manje dobrih. Ukoliko vam je ovo bitno, proverite znak svog partnera pre nego što stupite u ozbiljnu vezu.

Ovi znaci zodijaka se posebno ističu u seksu:

Blizanci

Prvi su na tabeli kada je seks u pitanju. Veliki su zavodnici i u krevetu vas sigurno neće razočarati. Oni su zapravo savršena su kombinacija intelekta i kreativnosti što ih i čini takvim ljubavnicima. Vole duge predigre, pa često ne znate da li će biti nečega ili ne, ali kada su ive stvari u pitanju oni nikad ne ostavljaju stvari ne dovršene.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Ako tražite uzbuđenje koje će vas ostaviti bez daha škorpije se najbolje rešenje. One su vatrene u svakom smislu. Za razliku od blizanaca, škorpije nisu poznate po kreativnosti, ali zato su veoma izdržljive. Nekada mogu izgledati napadno obzirom da hoće sve ili ništa. Vole da preuzmu inicijativu i da dominiraju. Seks igračke kao što su bič i lisice su neizostavne u njihovom akcesoaru.

Vodolija

Seks sa vodolijom je uvek avantura. Nemojte da vas iznenadi kolekcija seksualnih igračaka obzirom da vodolije to vole. Za vodolije odličan seks je pun eksperimentisanja, tako da sa njima nikad nećete biti ne zadovoljni.

Lav je najgori u krevetu?

Imaju potencijala da postanu jako dobri, ali za to im je potreban jako strpljiv partner koji ih neće osuđivati. Ukoliko je vaš emotivni partner lav u horoskopu, nemojte mu zameriti ako mu se desi da odmah nakon seksa zaspi. Niste vi u pitanju, to je njegova narav.

#Horoskop

#Seks

'