AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

Foto: Pixabay.com

OVANOvo je dan u kome želite da se odmorite i pobegnete od svega. Prija vam društvo kreativnih ljudi. Razgovor koji bi vas udaljio od svakodnevice je poželjan. Danas preuveličavate svoja nezadovoljstva ali ako se pokrenete u pozitivnom pravcu - nema vam ravnog. Teško ćete skinuti osmeh sa lica.

BIKDosta toga privodite kraju ili dovodite na svoje mesto. Odličan ste diplomata, naročito tokom popodneva. Nenadani izlazak će vam osvežiti dan i izmamiti osmeh na lice. Vaša prijatnost će privlačiti suprotan pol. Distanca koju pravite na početku će pojačati napade potencijalnih partnera.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

BLIZANCIDobijate objašnjenja za nečije postupke iz prošlosti koji vam nisu bili jasni. Samim tim ćete ispuniti izvesnu prazninu koja je vezana za događaje iz prošlosti. Opustite se i ne razmišljajte daleko unapred. Neće vas držati mesto pa ćete se sigurno naći u okruženju ljudi koje vam prijaju. Vaši saveti će nekome biti dragoceni.

RAKU proteklom periodu vam je falilo prijatnih trenutaka sa vama dragim ljudima i porodicom. Prija vam što ćete napokon usporiti tempo, ali ćete se teško prestati da razmišljate o poslu. Kreativnost vam je i dalje na zavidnom nivou, naročito ako se bavite privatnim poslom ili ga menjate. Dobro ćete se provesti u večernjim satima.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

LAVNiste sigurni na koju stranu da se okrenete. Odgovor potražite u nekim proteklim iskustvima ili savetu starije osobe koja vam je draga. U poslu iskoristite dan da nešto privedete kraju. Osećaj težine vas napušta tokom popodneva. U večernjim satima ćete se dobro provesti ali povedite računa koliko ćete da popijete.

DEVICAOvo je dan u kome možete jako dobro da profitirate, što ne mora da znači da je novac u pitanju. Uporni ste da jedan plan sprovedete u delo. Za to će vam današnji dan doneti izvesne srećne okolnosti. U večernjim satima će vam privući pažnju osoba sa krakterističnim pogledom i interesatnim poslom.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

VAGAIntuicija vam je danas nepogrešiva. Okruživaćete se ljudima koji mogu da vas podrže ili vam daju kreativne ideje. Može vas opteretiti bavljenje nekom papirologijom pa to prepustite nekom drugom. U večernjim satima će vas neko iz kruga prijatelja prijatno iznenaditi. Upravo preko prijatelja možete da upoznate osobu interesatnog karaktera.

ŠKORPIJANeke stvari ne zavise od vas i to je ono što danas trebate da prihvatite. Ne pravite striktne planove, jer će vam dan biti nekako haotičan. Zapišite u rokovnik ono što vam je bitno i oslonite se na pomoć nekoga iz kruga porodice. Povoljan vam je dan da jedan plan pokrenete, nešto što priželjkujete već izvesno vreme.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

STRELACMožete jako dobro da profitirate danas. Jedino što može da vas ograniči je vaša rasejanost i nekorišćenje ponuđenih prilika. Opteretili ste se nekim velikim planom, pa sitnice mogu da vam promaknu. Zavodićete pogledom, a opet mislite na osobu iz prošlosti. Odlučite se šta biste i krenite u akciju.

JARACVama ne treba mnogo da se pokrenete. Danas imate osećaj da sve radite polovično. I niste daleko od istine. Ne održavaju vam pažnju svakodnevne aktivnosti. Potrebna vam je novina i osveženje. Flert sa jednom nešto svetlijom osobom je ono što vam treba. Susret je u nekom većem društvu ili na kraćem putu.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

VODOLIJASve što ima veze sa inostranstvom i javnošću vam je odlično prikazano danas. Naćićete se u ulozi savetodavca. Možete da profitirate kroz partnerstva. Dobro ćete se zabavljati u većem društvu. Imate mogućnost da birate kada je u pitanju emotivni deo. Fasciniraće vas osoba rođena u nekom vatrenom znaku.

RIBEVaš perfekcionizam će danas biti primećen. Dobijate pohvalu od poslovnog saradnika ili osobe koju ste nedavno upoznali. Povoljan vam je dan za planiranje puta, a ako želite danas da otputujete možete menjati plan. Prija vam kontakt sa osobom koja je jako fizički privlačan. Ne planirajte daleko unapred.J. Stanković

Foto: Pixabay.com

#Horoskop

#Znakovi

#Zvezde

'