AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile ove sedmice.

OVAN

Čvrsto ste odlučili da promenite nešto u vašem životu i ponedeljak je odličan dan za start. Vaše ideje su na pravi način prihvaćene od strane vaše okoline, a to vas dodatno motiviše da nastavite u istom pravcu. Pa ipak, u utorak i sredu vam sleduje manji pad u energiji, ali ništa drastično i što nećete uspeti da pregurate. Mnogo vremena provodite zarobljeni u svet fantazija i imaginacije, što i nije tako loše, jer odnosi sa drugima tog dana vodili bi sukobu mišljenja i manjim konfliktima. Petak i subota su pogodni za ljubav, ali i ispunjeni mnogobrojnim obavezama - u većini ćete iskreno uživati.

Foto: Pixabay.com

BIK

Bićete okupirani nekim apstraktnim razmišljanjima i, generalno, prilično filozofski nastrojeni u ponedeljak i utorak. Tih dana, tragaćete za smislom života i pravim vrednostima. Neke stvari vam se čine previše dobre da bi bile istinite. Istina, zapravo, leži u tome da ništa nije došlo samo od sebe, već vašim požrtvovanim zalaganjem i uz malu pomoć zvezda. U sredu ćete odstupiti od nekog dogovora ili načina mišljenja koji ste ranije negovali, moguć je i prekid neke poslovne saradnje. Četvrtak i petak prolaze u domenu nekih značajnih, šokantnih otkrića vezanih za vašu porodicu. Ne recite da vas nismo upozorili na vreme!

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Potreba da steknete finansijsku nezavisnost, ako još uvek niste, biće veoma naglašena, ali pravu šansu nećete dobiti još neko vreme. Pa ipak, neka značajne informacije koje dolaze do vas u utorak olakšavaju vam da znate u kom pravcu da se pokrenete. Porodične stvari zahtevaju vašu nazočnost u sredu i verovatno dolazite do saznanja da neko iz vaše okoline uskoro započinje zajednički život sa izabranikom svog srca ili objavljuje preseljenje. Potrebu za prijateljima nećete moći da zadovoljite sve do vikenda, jer radne obaveze će vam tokom cele nedelje oduzimati previše vremena i energije. Vikend iskoristite za odmor i druženje.

RAK

Foto: Pixabay.com

Putovanje koje ste odavno priželjkivali konačno postaje moguće i na dohvat ruke, bitno je da se samo dobro organizujete i prepustite uživanju. Ukoliko ste u radnom odnosu, potrudite se da ispunite sve obaveze kako biste nesmetano uživali u zasluženom odmoru. Od srede, bićete u prilici da prisustvujete nekom interesantnom dešavanju koji bi u vama mogao da podstakne želju da započnete neki kreativan hobi. Četvrtak je pogodan za novčane transakcije i kupovinu nekretnina. Od petka, povedite računa o imunitetu, jer ćete biti izloženi stresu i neprekidnoj žurbi, pa ćete zaboraviti na zdravstveno stanje.

LAV

Kako god postupili i kakvu god odluku doneli u ponedeljak i utorak, znajte da ćete imati neophodnu podršku u vašim bližnjima i poslovnim saradnicima. Ako radite na ostvarenju nekih dugoročnih ciljeva, možete da očekujete prve rezultate. Ovo je odličan razlog za slavlje - podelite dobre vesti sa svima koji su vam bitni, najkasnije u sredu. Četvrtak prolazi u manjem nesporazumu sa nekim od nadređenih - bilo na radnom mestu, bilo u školi ili fakultetu. Budite mudri i promoćurni, ne dozvolite da iko primeti vaše neslaganje. U subotu očekujte apel za pomoć od nekog koga od nedavno poznajete i budite na pravom mestu u pravo vreme.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Nedelju započinjete sa čudnim osećanjem iščekivanja nekog događaja, ali uvidećete da nije bilo razloga za nemir. Sve prolazi u najboljem redu, a već u utorak, možete da očekujete izvestan materijalni dobitak o kome ranije niste ni razmišljali. Takođe, mogući su dobici u igrama na sreću. Ako napetost potraje još neko vreme, pokušajte da se posvetite nekom volonterskom radu ili fizičkoj aktivnosti. Sreda će proći u turbulentnim događajima na radnom mestu, te je stoga veoma bitno da ostanete pribrani i staloženi. U petak je moguć manji pad koncentracije, ali ništa što nećete moći da ispratite.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Foto: Pixabay.com

Početkom nedelje zabava vam neće nedostajati. Gde god da krenete, događaće vam se nešto interesantno, kako u ljubavi, tako i na polju karijere. Avantura je sve do srede definitivno u vazduhu. U četvrtak i petak očekujte sjajne okolnosti kada je posao upitanju. Energija i kreativnost će vam biti na visokom nivou i postićićete zavidljive rezultate. Za vikend se opustite. Počnite da vidite računa o svom zdravlju, kako ono ne bi bilo ugroženo. Ako ste u mogućnosti idite u prirodu ili na kratko relaksirajuće putovanje, a ako ne, odmorite u svom domu i posvetite se svom duhu i telu.

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Neko iz vaše okoline razvija plan kako da vas odvoji od vašeg novca, odnosno, kako da vam uzme novac. Međutim, vi ste veoma mudri. Iskoristite svoj šarm i ljubaznost i ne dozvolite da budete nadmudreni. Ali ostanite fini. Bilo kakva rasprava neče vam doneti korist. Sredina nedelje je povoljna za putovanje. Krajnje je vreme da se opustite i pobegnete od svakodnevnice. Ako niste u mogućnosti, napravite kratak izlet van grada. U petak ćete biti zbunjeni zbog čudnog ponašanja nekoga iz vašeg okruženja. Pokušajte da ne reagujete emotivno, jer vi niste krivi za bilo šta. Za vikend očekujte lud provod, samo pazite da ne upadnete u nevolju.

STRELAC

Vaš ljubavni partner i vi ćete ove nedelje biti drugačiji od ostatka sveta. Vaša energija i ljubav su jači od svega. Vi imate nešto što je zlata vredno i uživajte u tome. Vi ste krojač svoje sudbine i možete da uradite šta god poželite. U utorak i sredu postoji mogućnost da čujete neku vest koja će vas prilično potresti. Nemojte je tragično doživljavati već proverite koliko je to uopšte istina. U petak ćete biti neprizemljeni i ceo dan ćete maštati i sanjariti. Opustite se, u tome nema ništa loše. Za vikend vas očekuje harmonija u domu, što će učiniti da se odnosi među članovima porodice znatno poprave.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Izvor enegije će u ponedeljak presušiti i vi nećete znati kako da pomognete sami sebi. Pokušajte, pre svega, da se ne nervirate, jer time dodatno odmažete sebi. Radite samo ono što vam prija i nemojte se plašiti da ćete imati bilo kakve posledice. Od srede vas očekuje uzbuđenje na polju ljubavi. Jedan susret bi vas mogao potpuno izbaciti iz redovnog koloseka. Leptirići u stomaku su nemonovni. Za vikend ugodite sebi. Vrlo ste požrtvovani kada je porodica upitnju, ali nemojte zbog toga zanemariti svoje lične potrebe.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Vi želite promene kada je ljubav upitanju. Ukoliko ste do sada bili slobodni, verovatno će se u vama javiti želja da pronađete srodnu dušu i napokon se skrasite. Ako ste, sa druge strane, u srećnoj vezi, verovatno ćete želeti da je podignete na viši nivo. U utorak i sredu, povedite računa o svom zdravlju. Izbegavajte bilo kakve rižične situacije kao što su sumnjivi kozmetički tretmani ili preveliko fizičko aktiviranje. U četvrtak budite strpljivi. Vest koju iščekujete će malo zakasniti, ali kad stigne, verovatno u petak, bićete više nego zadovoljni, što će vam vikend učiniti nezboravnim.

RIBE

Foto: Pixabay.com

Vi imate urođenu potrebu da vladate. Ovo će naročito biti izraženo u ponedeljak. Vodite računa da svojim arogantnim stavom ne povredite nekoga. U utorak i sredu će vaše komunikacione sposobnosti biti naročito izrežene, pa ih iskoristite da poboljšate svoj položaj na poslu. Razgovarajte o svom trenutnoj situaciji i tražite promene ukoliko vam nešto ne odgovara. U četvrtak i petak postoji mogućnost da izgubite kontrolu nad svojim emocijama. Pokušajte da se prizemljite. Malo uzleteti nije loše, ali svako preterivanje je štetno i vama i vašoj okolini.

#Budućnost

#Horoskop

#Zvezde

'