AKTUELNO

Septembar će prema astro prognozama najviše sreće doneti osobama koje su rođene u ovim horoskopskim znakovima.

OVAN

Foto: Pixabay.com

Septembar je povoljan period jer vi to zaslužujete. Jedna, a možda i nekoliko poslovnih šansi, ovog meseca vam kucaju na vrata. Nemojte da se ustručavati da pokažete šta umete. Imaćete dovoljno energije da sve započeto i završite. Ovakva šansa će kod vas potrajati duže vreme.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Izuzetno dobar mesec za komunikaciju s ljudima. Budite dovoljno kolegijalni jer će i vama biti potrebna podrška. Imaćete šansu da započnete posao punim plućima, a pružiće vam se i mnogo više mogućnosti. Nemojte odustajati ni od jednog poslovnog poduhvata jer ćete imati izuzetno povoljne aspekte koje možete jako dobro da iskoristite.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Sunce u vašem polju finansija daje na snazi da ćete odlično zaraditi. Imaćete na početku meseca dovoljno izazova koji se nastavljaju još od kraja marta. Dobićete nove poslovne šanse i ovoga puta vi ćete ih naravno prihvatiti jer imate veliku želju za sticanjem materijalnih dobara. Moguće da ćete imati dodatne honorarne poslove, pa eto razloga da budete dovoljno i darežljivi. Bićete od velike koristi svojoj porodici, pa vas neće gledati kao parazita.

#Horoskop

#Novac

#Zvezde

#zodijak

'