AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

Foto: Pixabay.com

OVANNešto reogranizujete ili ste bitan faktor u poslovnim promenama. Volite da radite, ali vas opterećuju odnosi sa saradnicima koji su lenji. To ne možete da promenite, pa se bespotrebno nervirate. Sledi vam interesantan susret sa osobom koja želi vašu pažnju već izvesno vreme.

Foto: Pixabay.com

BIKMožete da se oslonite na izvesne srećne okolnosti tokom dana. Dolazi do realizacije nečega što ste čekali. Dan je posebno dobar za one koji rade u manjim firmama, bave se privatnim biznisom ili honorarnim poslom. Iznenadiće vas flert sa osobom koja vam je fizički veoma privlačna.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCIOvo je dan u kome treba da se opustite i ne brinete tuđe brige. Možete biti iskorišćeni od strane nekoga ili će se pogrešno tumačiti vaše reči. Ako možete, isplanirajte neki put ili ugostite nekoga iz drugog mesta. Prijatelji su vam bitan oslonac, a zauzeti ne bi trebalo da zapostave partnera.

Foto: Pixabay.com

RAKVreme je da nešto privedete kraju i reorganizujete se. Ovo je poslednji dan da možete da se oslonite na nekoga pa to i iskoristite. Moguć je finansijski dobitak ili pohvala nadređenih. Pokrenite se jer vas očekuju interesantna poznanstva tokom večeri. Zauzetima slede interesantna dešavanja u krugu prijatelja.

Foto: Pixabay.com

LAVTeško se nosite sa razočarenjima pa će tako biti i danas. Skloni ste da preuveličavate neke svoje trenutne emocije. Imate podršku saradnika ali verovatno ne na način na koji ste to vi očekivali. Dan je interesantan za nova poznanstva i to preko radnog mesta.

Foto: Pixabay.com

DEVICABudite mudri i ne izgovarajte sve ono što vam pada na pamet. Tokom dana vas očekuju interesantna dešavanja. Imate tendenciju da se odlično snađete u nekim novonastalim okolnostima. Izađite pošto na mestima gde je glasnija muzika možete da upoznate nekoga ko bi vas zainteresovao. Zauzeti iz nekog razloga bespotrebno brinu.

Foto: Pixabay.com

VAGADanas je posebno bitno da ostanete koncentrisani na priče osoba koje su vam bitne. Neke sitnice isplivavaju na površinu. To će nekako promeniti način na koji vi sagledavate nešto što smatrate jednim problemom. Emotivno vam je interesantan dan da možete upoznati nekoga preko prijatelja ili obnoviti jedan kontakt.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJADešavanja idu u pravcu izvesnih novina i za vas srećnih okolnosti. Napokon vam dalja dešavanja deluju optimistično. Popravlja se vaš odnos sa nadređenima ili finansijska situacija. U večernjim satima izađite na vama poznato i prijatno mesto. Svojom odmerenom pojavom ćete privući nečiji pogled.

Foto: Pixabay.com

STRELACOdluke koje donostite utiču na još nekoga pa biste trebali da razmislite kako ćete neke stvari izgovoriti. Vreme je da budete sebični pošto već dugo u nazad više mislite na druge nego na sebe. Više ste strastveno raspoloženi tako da ne razmišljajte o ulasku u vezu. Biće interesantnih ponuda.

Foto: Pixabay.com

JARACMožete naplatiti nešto što vam se duguje ali danas povedite računa kako trošite. Promenljivog ste raspoloženja ali nemate razloga da budete neraspoloženi. Više strahujete, doduše neopravdano. Opustite se u društvu prijatelja. Možete da se zbližite sa nekim koga površno poznajete. Slede prijatna iznenađenja.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJANemate nekih bitnih dešavanja na poslu. Samo pažljivo komunicirajte sa saradnicima ili šefovima. Nije vreme da se borite za nešto. Promene ubrzo slede ali ne treba vi da ih pokrećete. U svojoj zanesenosti možete da propustite ponudu osobe koja je zainteresovana za vas. Zauzete očekuju neki dueli sa voljenom osobom.

Foto: Pixabay.com

RIBENeočekivani troškovi pojačavaju vašu brigu oko tog dela. Nemate razloga za toliki strah. Mnogo toga vam poslovno ide u prilog i naglašava se potencijalni boljitak koji bi bio dugoročan. Opustite se i uživajte u flertovima. Zauzeti imaju potrebu da razvesele voljenu osobu i obnove osećaj bliskosti.

I. P.

#Budućnost

#Horoskop

#Zvezde

'