AKTUELNO

Jupiter, planeta sreće i blagostanja, koja se trenutno nalazi u Ribama, promeniće znak i ući u vatrenog Ovna 10. maja 2022. godine i tu će se zadržati do 28. oktobra, kada se opet vraća u Ribe.

Iako je to kraći ulazak Jupitera u Ovna, ovo će biti sasvim dovoljno da Ovnovi upamte drugu polovinu 2022. godine kao jednu od najboljih u poslednjih 12 godina.

Jupiter će Ovnovima doneti sreću, uspeh, napredak u karijeri, ali i povoljnu ljubavnu situaciju.

Jupiter u bilo kojem znaku dođe kao anđeo čuvar, koji nas šiti od negativnih uticaja i ublažava bilo kakve zdravstvene tegobe. Ovnovi će zbog toga ima realitivno dobro zdravlje, jer Jupiter neće dozvoliti da im se nešto loše desi.

Ukoliko planirate da menjate posao, dragi Ovnovi, druga polovina 2022.godine je više nego obećavajuća.

Jupiter ulazi u Ovna 10.maja

Osim posla, poboljšanja će biti na ljubavnom planu. Mnogi Ovnovi će se zaljubiti kako nisu godinama, a pojedini će stati i na "ludi kamen".

Ukoliko ste dama, budite sigurni da će udvarača biti na sve strane, a ako ste muškarac, osvojićete većinu žena koje budete sretali.

Uživajte u čarima Jupitera jer ste ovo ipak čekali 12 godina. Jupiter u Ovnu doneće sreću Lavovima i Strelčevima, a njegovo pozitivno dejstvo osetiće i Blizanci i Vodolije.

Autor:

#2022.

#Horoskop