AKTUELNO

Pojedini horoskopski znaci ipak više preferiraju svoju slobodu, nego vezu. Razlozi za to su mnogobrojni, a koja su "opravdanja" ovih horoskopskih znakova - pročitajte i sami:

Blizanci

Blizanci su previše nestalni za vezu. Svako ko poznaje ličnost Blizanaca znaće da ovom horoskopskom znaku ne ide uvek dobro u dugim vezama. To ne znači da ne žude za intimnošću, ali jednostavno smatraju da je ležernim i nekomplikovanim vezama lakše upravljati. Ovaj znak brzo prelazi s toplog na hladno, čega su i sami svesni, pa vole da započnu vezu samo ako su uvereni da će uspeti.

Strelac

Strelac želi da zadrži svoju slobodu. On se ne boji da se obaveže, ali će to učiniti samo ako veruje da bi to mogao da bude onaj ili ona prava. Život za ovaj opušteni horoskopski znak prilično je bezbrižan kada su slobodni, pa se boje novih partnera koji pokazuju previše interesa ili se ponašaju previše nametljivo. Potajno žele veze, iako to možda ne verbalizuju, ali samo ako partner deli iste interese i hobije kao i oni.

Vodolija

Vodolija je vrlo zahtevna u vezi. Nedvosmisleno najnezavisniji znak Zodijaka, Vodolija vrlo rado radi po svome. Iako su jedni od najsaosećajnijih i najbrižnijih ljudi, jednako su im potrebna razdoblja mira u kojima mogu da neguju svoje ideje i misli. Treba im neko ko ih potpuno razume i deli njihovu viziju sveta, što je teže reći nego učiniti.

Ribe

Ribe su previše nesigurne da bi se zaljubile. Ličnost Riba razlikuje se od ostalih znakova na ovom spisku, jer ljudi ovog znaka zahtevaju brigu i pažnju kako bi se osećali cenjeno. Oni su više nego srećni što mogu da pokažu naklonost i predanost, ali se prilično lako slome. Od razmišljanja da ne zaslužuju tako dobrog partnera do pretvaranja malog komentara u ogromnu kritiku u svom umu, Ribe često traže sopstveni izlaz iz veze.

Devica

Devica je previše izbirljiva u ljubavi. Devica se bori jer je zapravo previše kritična prema drugima, a ne prema sebi. One imaju na umu savršenu sliku veze kada upoznaju partnera, a suvišno je reći da život u paru nikada nije bez izazova, ni idealan. Međutim, ako nije savršeno, nije dovoljno dobro za Devicu. Umesto toga, radije bi čekali 'savršenog partnera', bez obzira koliko to dugo traje, piše MSN

Autor: Z.L.