AKTUELNO

Zato, ako tražite partnera koji će sa vama da doživi duboku starost i da vas beskrajno voli, onda je možda vreme da obratite pažnju na spisak i da otkrijete konačno svog savršenog ljubavnog partnera.

Ovan

Škorpija i Ovan su savršen par, jer među njima vlada strast i iskrenost, kao i uzajamna ljubav i poštovanje. Tu nema mesta za tajne. Strelac i Ovan su dva vatrena znaka kao i dva ljubavna magneta, dokle god ova dva znaka razgovaraju, oni su spoj sklopljen na nebu. Takođe, savršen partner za Ovna je i Vodolija.

Bik

Bik se savršeno slaže sa drugim Bikom, jer su oni prosto savršen par i njihova veza je udobna i puna ljubavi. Njima niko nije potreban i ovo je spoj koji traje celog života.Takođe, Devica i Bik su znaci koji imaju dosta toga zajedničkog i međusobno se odlično razumeju. Oni dele iste osobine, vrednosti i ljubav, a između Jarca i Bika, takođe vlada ljubav, divljenje, poštovanje i razumijevanje, što ih čini dobrim spojem.

Blizanci

Vodolija i Blizanci su dva vazdušna znaka koji mogu zajedno da idu životnom stazom, bez obzira gde ona može da ih odvede. Odličan partner Blizancima su i Ribe, jer se Blizanac odlično s njima slaže i to često bude jedna izuzetno kompatibilna intelektualna veza. Međutim, postoji potreba za kompromisom kako bi ljubav trajala.

Rak

Ribe se odlično slaže sa Rakom, jer su to dva vodena znaka između kojih postoji prirodna i lepa duhovna veza. Ta ljubav dve duše može da traje zauvek.

Foto: Unsplash.com

Lav

Lavovi se super slažu sa Vagama. Taj dinamični duo zaista sija zajedno, a posebno na društvenoj sceni. Oni brinu jedno o drugome i spremni su da učine sve da bi veza trajala zauvek.

Devica

Jarac i Devica su zemljani sklop koji deluje nebeski. Njihov odnos je čvrst kao kamen i oni su jednostavno stvoreni jedno za drugo.

Vaga

Vaga se odlično slaže sa Vagom i oni su zaljubljeni u ljubav i u nju večno veruju.

Škorpija

Škorpije vole Ribe, jer je to ljubav koja oduzima dah, odnosno puna je strasti i romanse. Ako se neguje, postoji moćna privlačnost i veza između ova dva vodena znaka.

Strelac

Ovan i Strelac su dva vatrena znaka, koja se međusobno magnestki privlače.

Jarac

Među Bikom i Jarcem vlada ljubav, divljenje, poštovanje i razumevanje, a to je sasvim dovoljno da bi bili savršeni par.

Vodolija

Ovan i Vodolija su savršeni partneri, kada su zajedno nikada im nije dosadno i zbog toga su savršeni partneri.

Ribe

Za Ribe je Rak pravi izbor ako žele da imaju prirodnu i lepu, duhovnu vezu koja može da potraje zauvek.

Autor: Z.L.

#Horoskop

#Ljubav