AKTUELNO

Ako tražite partnera koji će s vama doživeti duboku starost i nekoga ko će vas beskrajno voleti, horoskop može da vam pomogne u tome.

Evo koji znakovi Zodijaka su stvoreni jedni za druge.

Ovan

Škorpija i Ovan su savršen par jer među njima vlada strast i iskrenost, ali i uzajamna ljubav i poštovanje. Između njih nema tajni.

Strelac i Ovan su dva vatrena znaka kao i dva ljubavna magneta. Oni su idealni partneri, sve dok među njima vlada razumevanje.

Takođe, savršen partner za Ovna je i Vodolija.

Bik

Bik i Bik su savršen par, njihova veza je lepa i puna ljubavi. Njima niko nije potreban, kada se pronađu njihova ljubav traje ceo život.

Devica i Bik su znaci koji imaju dosta toga zajedničkog i međusobno se odlično razumeju. Oni dele iste osobine, vrednosti i ljubav.

Među Jarcem i Bikom vlada ljubav, divljenje, poštovanje i razumevanje.

Blizanci

Vodolija i Blizanci su dva vazdušna znaka koji se razumeju čak i kada ne govore. Oni zajedno mogu i na kraj sveta.

Odličan partner su i Ribe jer se Blizanac i sa njima odlično slaže. Od prvog dana među njima vlada jedna izuzetno kompatibilna intelektualna veza. Međutim, mora da postoji i kompromis kako bi ljubav trajala.

Foto: Unsplash.com

Rak

Ribe odlično idu s Rakom jer su to dva vodena znaka između kojih postoji prirodna i lepa duhovna veza. Ta "ljubav duša" može da traje ceo život.

Lav

Lavovi se super slažu s Vagama. Taj dinamični duo sija zajedno, a posebno na društvenoj sceni. Oni brinu jedan o drugome. U stanju su da pređu hiljade kilometara kako bi pronašli ljubavi. Ipak, ako se to desi ona će trajati zauvek, piše Atma.

Devica

Jarac i Devica su zemljani spoj koji deluje nebeski. Njihov odnos je čvrst kao kamen, oni su jednostavno stvoreni jedno za drugo.

Vaga

Vaga ide odlično s Vagom i oni su zaljubljeni u ljubav i u ljubavi su jedno s drugim.

Škorpija

Škorpija voli Ribe, to je ljubav koja oduzima dah. Ona je puna je strasti i romantike. Između ova dva vodena znaka postoji ogromna privčanost, njihova ljubav može da bude večna.

Strelac

Ovan i Strelac su dva vatrena znaka koji jedan na drugog deluju poput ljubavnih magneta.

Foto: Unsplash.com

Jarac

Među Bikom i Jarcem vlada ljubav, divljenje, poštovanje i razumevanje i zato oni jedno drugom savršeno odgovaraju.

Vodolija

Ovan i Vodolija su savršeni partneri. Njima nikada neće biti dosadno.

Ribe

Za Ribe je Rak odličan izbor ako žele da imaju prirodnu i lepu, duhovnu vezu koja može da trajr ceo život.