AKTUELNO

Ljudi rođeni u ovom znaku su veoma interesantani, šarmantani i duhoviti. U pitanju su blizanci.

Znači, epiteti koji idu uz vašu pojavu su i stas i glas, elokvencija i vešta upotreba različitih intelektualnih, mentalnih ili govornih strategija. Važno je razumeti da je dubina vašeg bića ispunjena željom za promenom i da je radoznalost vaš glavni pokretač.

Naravno, radoznalost treba tumačiti kao vašu želju za neprekidnim otkrivanjem, saznanjem, iskustvom i upoznavanjem. Uostalom, ne treba zaboraviti da vašim sazvežđem upravlja Merkur i, zbog toga da bi se podstakle vaše emocije, potreban je i određeni stimulans koji dolazi preko vizuelnog momenta ili najbolji efekat se postiže kada neko ili nešto zagolica vašu intelektualnu pažnju. 

Kako da se udvarate Blizancu?

Poželjno je, da to činite na jedan veoma originalan način, ali istovremeno da sačuvate iskrenost, spontanost i šarm.

Vaša velika prednost je, da posedujete atraktivan izgled, ali vam to sigurno neće biti dovoljno da zadržite njihovu pažnju. Uz super stas podrazumeva se i dobar glas, a to znači da se ocenjuje i vaš stil izražavanja.

Foto: Pixabay.com

Od vas se očekuje dinamičnost, optimizam, lepršavo raspoloženje, zabavljački karakter, zatim intelektualno pariranje i spontanost. Uostalom, zapamtite dobro da kod Blizanaca važi pravilo sličan se sličnom raduje.

Šta bi osoba koja vam se udvara trebala znati o vama?

Vi ste veoma dinamični, šarmantni, snalažljivi, brzi, pokretljivi i ne dozvoljavate da vas neko drži na onoj "zlatnoj uzici".

Bez obzira da li je reč o ljubavnoj priči, vama su potrebni nezavisnost, i neki vid psihološke ili emotivne slobode. Ukoliko vam se pripisuju osobine kao što su neogovornost, površnost, prevrtljivost, neverstvo i slično - onda to kod vas ne izaziva neku psihološku patnju ili moru, već čuđenje da taj neko još uvek nije upoznao vaš karakter i vašu pravu prirodu.

Ipak, gde je zaista prava istina to je teško utvrditi jer kod vas postoji dvojnost tako da svaki Blizanac priča svoju priču i pri tome deluje veoma uverljivo. U tom smislu, važno pravilo za vašeg partnera glasi nemojte uzalud trošiti svoju energiju u nameri da dokazujete istinu, a naročito nemojte očekivati veliko priznanje i iskreno pokajanje. Uostalom, zašto bi ste se nadmudrivali sa Blizancima kada su oni već na samom startu u "velikoj prednosti".

Kako sačuvati osobu u znaku Blizanaca?

Takvi pokušaji su uzaludni i zato nemojte pokušavati ono što je apsurdno. Uostalom, mnogo je važnije da parirate jednom Blizancu i da se pravilno postavljate u različitim situacijama ne samo zbog prilagođavanja već i zbog zajedničkih interesa.

Da li su Blizanci skloni prevari ili avanturama?

U načelu da, ali nemojte očekivati veliko priznanje ili da Blizance možete naterati na ispovednički ton i naiskreno pokajanje.Uostalom, odgovor na ovo pitanje zavisi i od vašeg psihološkog profila jer po neki put je bolje ne znati istinu a naročito onda kada je ta istina teret koji ćete sami nositi na svojim leđima.

Važno je da pravilno odmerite svoju snagu pre nego što započnete razgovor na ovu temu. U svakom slučaju, poštedite sebe od nekih suvišnih i neprijatnih situacija.

Kako se Blizanac ponaša u ljubavnoj vezi ili braku?

Unapred morate biti pripremljeni da vaša ljubavna priča kao ni bračna veza ne liči na većinu priča koju viđate oko sebe. Znači, nekakvi strogo tradicionalni i klasični modeli ne dolaze u obzir.

Nasuprot tome, vi možete imati veoma savremenu, interesantnu i dinamičnu bračnu vezu, ali ipak morate biti spremni da vaš partner povremeno nestaje bez traga i glasa ili da jednostavno nije u dometu, bez obzira na to kakva sredstva i telefone držite u svojim rukama. Sve ima svoju dobru i lošu stranu - i ako se pravilno prilagođavate svom partneru, onda postoje određene pogodonosti kao što su nesputanost, sloboda, tolerancija i međusobno prilagođavanje koje može biti veoma podsticajno za vašu ljubavnu ili za vašu bračnu vezu.

Poenta je u tome, da se Blizanci skoro identično ponašaju u ljubavnoj ili u bračnoj vezi tako da glavni problem nastaje u vašem prilagođavanju na jednu od ove dve varijante.

Autor: Z.L.