AKTUELNO

Pogledajte šta vam danas donose zvezde!

OVAN

Mesec u dobrom aspektu sa Venerom, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, povoljno utiče na vaš ljubavni život, naročito ako ste u dugoj vezi. Opozicija sa Jupiterom, čini vas sklonim preterivanju, pa se klonite nepotrebnih troškova.

Foto: Pixabay.com

BIK

Polusekstil između vašeg vladaoca Venere i Meseca u sedmom astrološkom polju, povoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom.Napet aspekt sa Jupiterom u vašem znaku, donosi vam vanredne troškove. Imate podršku starijih osoba u prepodnevnim satima.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Pozicija Meseca koji obrazuje dobre aspekte sa planetama ljubavi, posla i ambicije, donosi vam novac preko kreativnih poslova i sporta. Napet aspekt sa Jupiterom, vladaocem partnerskih odnosa, unosi tenziju u odnos sa voljenom osobom.

Foto: Pixabay.com

RAK

Vaš vladalac Mesec prelazi preko znaka Škorpije, u kojem je njegov uticaj izvitoperen, što može dovesti do ljubomornih scena sa partnerom. Slobodni Rakovi mogu dobiti poziv za izlazak od prijatelja koji prema njima već dugo gaji određene simpatije.

Foto: Pixabay.com

LAV

Mesec u astrološkom polju privatnosti u opoziciji sa Jupiterom u polju karijere, opominje da izbegavate rasprave sa nadređenima, naročito ženama, ali i sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Stiže vam uplata koju čekate duže vreme.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Vladalac vaše astrološke kuće neočekivanih situacija u trigonu sa Saturnom, donosi vam prijatne trenutke sa dugogodišnjim partnerom. Na kraćem putu ili predavanju, može da vam se udvara osoba koja će vam prećutati da je zauzeta.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Vladalac vaše karijere, Mesec, u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam manji novčani dobitak i naklonost žena, ma kog pola da ste. Opozicija sa Jupiterom, čini vas sklonim preterivanju, naročito kada se radi o trošenju novca.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Jednom mesečno, Mesec prelazi preko vašeg znaka, ali uvek pravi drugačije aspekte sa tranzitnim planetama. Danas ćete biti osetljiviji i emotivniji, ali i podložniji uticaju voljene osobe. Stara simpatija želi ponovo da uđe u vaš život.

Foto: Pixabay.comHoroskop, škorpija

STRELAC

Tranzit Meseca preko astrološkog polja tajni, donosi vam novac preko paralelnog ili honorarnog posla. Opozicija sa vašim vladaocem Jupiterom, čini vas sklonim pravljenju ambicioznih planova. Jedna Vodolija želi da se vidi sa vama.

Foto: Pixabay.com

JARAC

U prepodevnim satima, možete da dobijete neočekivanu poslovnu ponudu od stranaca, naročito ako se bavite kreativnim znimanjem. Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, donosi vam novac preko poslova sa nekretninama i građevinskih radova.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Tranzit Meseca preko astrološke kuće privatnog biznisa, koji obrazuje dobar aspekt sa vašim suvladaocem Saturnom, donosi vam uvećanje prihoda. Osoba na položaju pruža vam podršku u vezi sa poslom koji podrazumeva saradnju sa strancima.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Mesec u vašem astrološkom polju ljubavi i nadahnuća, pre podne pravi dobar aspekt sa Saturnom, što nagoveštava mogućnost iznenadnog susreta sa starom simpatijom. Novac vam pristiže preko saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu.

Foto: Pixabay.com