AKTUELNO

Numerologija može da pomogne da shvatimo naše jače strane, koje zatim možemo iskoristiti kako bismo ispunili svoje životne zadatke. Ona može pomoći i pri otkrivanju slabosti i na čemu treba raditi.

Svaki broj ima drugačiju i jedinstvenu vibraciju. Ta vibracija se ne može promeniti niti ignorisati, nego je potrebno naučiti živeti u skladu s njom, smatraju numerolozi.

Brojevi se nalaze u datumu rođenja, a svaki od njih ima posebno značenje i daje izvesne osobine osobi rođenoj na određeni datum. Karakteristike koje nam daju brojevi ne treba posmatrati kroz prizmu pozitivnog ili negativnog, nego ih jednostavno prihvatiti kao deo ličnosti.

Foto: Unsplash.com

Vibracija broja datuma rođenja s nama ostaje ceo život, a poznavanje te energije pomoći će nam da shvatimo sebe, svoje postupke i svoje odnose s okolinom. Isto tako, poznavanje nečijeg datuma rođenja i osobina koje taj broj donosi pomaže pri shvatanju drugih i ostvarivanju boljeg odnosa.

Tako ćemo, otkrivajući sebe, moći i da se razvijamo. Numerologija može pomoći pri shvatanju naših jakih strana, koje potom možemo iskoristiti kako bismo ispunili svoje životne zadatke. Takođe, numerologija može da pomogne pri otkrivanju naših slabosti, svega onoga na čemu treba da radimo i šta nam predstavlja životni izazov. Najpotpuniju će interpretaciju naših životnih brojeva dati iskusni numerolog.

Brojevi jedan i deset dele osobine izuzetne snage, vođstva i sklonosti preuzimanju odgovornosti. Takođe, hrabrost za ostvarenje novih ideja, kreativnosti, te mogućnost rešavanja svega što im se nađe na putu. To je zbog toga jer se broj deset opisuje kao broj jedan uvećan deset puta.

Foto: Unsplash.com

Slično pravilo vredi i kod brojeva devet i osamnaest. Osobe rođene devetog u mesecu pokazuju razumevanje i saosećanje prema drugima. Razvijaju interes za filozofiju, a nisu im strane ni velike životne promene te ih promene oblikuju, što dovodi do njihove velike tolerancije prema drugim kulturama i običajima.

Osamnaest je najsvestraniji od svih brojeva i može se svesti na devet. S obzirom na to da je osamnaest devet puta dva, osobe rođene 18. imaju dva puta jače izražene osobine od onih na koje utiče broj devet. Rođeni 18. u mesecu mogu da postignu mnogo više od ostalih, interesovanja su im različita, a talenti neograničeni. Sposobni su da urade sve što zacrtaju. Moć i vrline ipak ne upotrebljavaju samo za svoju korist nego i kako bi pomogli drugima, što je odraz izuzetne tolerancije prema svima koja je izražena u broju devet.

Brojevi između 21 i 29 poprimaju osobine broja dva te onoga koji ga sledi. Broj dva je broj kolegijalnosti, bilo u poslovnom, bilo u privatnom životu. Osobe rođene drugog u mesecu sklone su da ispunjavaju tuđe želje, nezavisno od toga da li je reč o članu porodice ili poznaniku. Broj tri je broj izuzetne društvenosti. Osobe rođene trećeg nemaju problema s uspostavljanjem kontakata jer prirodno privlače ljude.

Osoba rođena 23. u mesecu verovatno će pokazati pomalo osobina broja dva i broja tri, kao i virtuoznost u baratanju rečima. To im omogućuje da budu predvodnici masa kao govornici, što je zapravo manifestacija privlačnosti broja tri. Broj četiri upućuje na vredne osobe koje završavaju svaki započeti projekat vodeći se p

Broj pet označava spremnost na promene koje osobe rođene ovoga datuma prate celoga života. Trebaju ih prihvatiti kao lekcije. Posebno su sklone humanitarnom radu osobe rođene šestog u mesecu. One su spremne da iskažu ljubav prema svima. Duboko razmišljanje je karakteristično za osobe rođene sedmog iako treba pripaziti da se zbog toga sasvim ne povuku iz društva. Osobe rođene osmog znaju s novcem.

Evo što datum koji je bio na dan vašeg rođenja govori o vama?

1 - Rođeni prvog stvoreni su za ulogu vođe snažne ličnosti.

2 - Izuzetno ste skloni saradnji, i poslovno i privatno.

3 - U centru su zbivanja, plene društvenošću.

4 - Vredni su, a logično razmišljanje im je jača strana.

5 - Život že im biti obeležen stalnim promenama.

6 - Pronalazite se u obrazovanju i humanitarnom radu.

7 - Vrlo su skloni meditiranju i dubokom razmišljanju, a privlači ih i umetnost.

8 - Izuzetno se snalaze u finansijskim vodama.

9 - Shvataju druge ljude i imaju razumevanje za njih.

10 - Možete se uloviti u koštac sa svime što vam se nađe na putu.

11 - Osećajni su i ponekad zbog toga pate.

12 - Poseduju prirođeni šarm i magnetsku privlačnost.

13 - U poslu su jako koncentrisani i predani.

14 - Mudrost, intuitivnost i kreativnost je njihova strana ličnosti.

15 - Ljubazni su, strpljivi i spremni svima da pomognu.

16 - Izuzetno su naklonjeni bliskim i dragim ljudima.

17 - Inventivni su i kreativnošću ostvaruju svoje ideje.

18 - Poseduju jaku harizmatičnost i svestranost.

19 - Pustolovnog su duha i ne plaše se da iskažu emocije.

20 - Žrtvujuju se za dobro drugih, ali pritom zaboravljaju sebe.

21 - Zanimaju ljudi i uživate u velikom društvu.

22 - Planiraju svaki korak i veruju pre svega u sebe.

23 - Rođeni su govornici, briljiraju s rečima.

24 - Uočavaju lepotu u svemu oko sebe i to ih ispunjava.

25 - Karakterišu ih strpljivost i kontemplacija.

26 - Snažni su i ambiciozni.

27 - Vaša životna iskustva su mnogobrojna i zanimljiva.

28 - Kreativni su i originalni, u potrazi za stabilnošću.

29 - Intuitivno shvataju probleme drugih.

30 - Uvek govore ono što misle i osećaju.

31 - Intuicija im pokazuje kojim životnim putem treba da krenu.

Autor: