AKTUELNO

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

OVANIsplata koju ste očekivali vam dolazi, ali ćete prilično naporno raditi i trošiti mnogo energije na poslu. Na polju ljubavi pokazujete čvrst stav i tražite od partnera da se konkretno izjasni po nekim pitanjima.

Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa kičmom, kostima, leđima, čuvajte se uganuća preloma ili povreda zglobova.

BIK
Odlična faza vas očekuje i može se reći da svi poslovi idu jako dobro. Na polju ljubavi imate potrebu da inicirate nova dešavanja i da se zbližite sa osobom koja vam se dopada.

Zdravstvena situacija bi mogla da bude promenljiva tokom ove nedelje, pa su generalno mogući problemi sa glavoboljom, vidom, pritiskom ali i sa hroničnim umorom.

BLIZANCI
Malo ste rasejani kada je u pitanju posao, pa onda lako dolazite i do tenzije i žurbe kasnije. Ljubavna situacija vam nije idealna, imate utisak da partner nešto krije.

Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa nesanicom, sa nervozom, lošom cirkulacijom. Generalno ste bez energije i volje i sve vam nekako teško pada. Probajte da se opustite.

RAK
Idealna je faza za godišnji odmor ili slobodne dane pošto poslu niste posvećeni i odmarate. Na polju ljubavi vas očekuje neka neobavezna veza, susret u prolazu.

Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da budete zabrinuti. Potpuno ste u svom elementu i imate dovoljno energije. Prija vam što veća aktivnost, kao i da ste što više u pokretu.

LAV
Očekuju vas neke poslovne promene koje bi mogle i trebale da budu generalno veoma pozitivne za vas. Možete da se nadate unapređenju. Emotivna veza koju imate lepo napreduje.

Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa zubima, desnima, osetljivom kožom ili kosom ali uz adekvatan tretman svaka od smetnji može da se reši. Posvetite se sebi.

DEVICA
Ukoliko planirate kraće putovanje, očekuje vas dobra atmosfera i pokretanje posla tamo. Kada je ljubav u pitanju možete da očekujete zanimljiva dešavanja i flert, a Strelac vam pogotovo prija.

Autor: