AKTUELNO

Uvrede se za sekundu!

Sigurno poznajete barem nekoliko ljudi koji su na glasu kao vrlo osetljivi, za tren postanu emotivni i treba im sekunda da se uvrede zbog nečega.

Prema astrologiji, toj grupi pripadaju svi vodeni znakovi. Upravo su oni na glasu kao najosetljiviji, iako svatko na svoj način.

1. RIBE

Na spomen osetljivih znakova, većina će se istog trena setiti riba. Njihova osetljivost već je ušla u legendu.

Ribe su vrlo emotivne i žive u svom svetu, a kada ih izvučete iz tog sveta jednostavno se ne snalaze najbolje. Ne samo da ne skrivaju kada su povređene nego će odmah započeti raspravu o tome zašto ste ih povredili, što i nije loša strana, međutim, suze će im teći u potocima.

2. RAK

Baš kao i ribama, i ovim horoskopskim znakom vladaju emocije. Međutim, za razliku od riba, rak neće previše raspravljati kada se oseća povređeno. Jednostavno će se povući u svoju ljušturu čim osete neku pretnju svojoj emotivnoj stabilnosti.

3. ŠKORPIJA

Malo je onih koji će škorpije percipirati kao osetljive zato što svoju povređenost ne prikazuju na isti način kao ribe i rakovi te emocije njima vladaju na drugačiji način.

Oni će je dobro sakriti i samo čekati svoju priliku da vam uzvrate istom merom. Škorpije su vrlo intenzivni i stvarno im je potrebna sekunda da se uvrede, ali kod njih nema previše mesta za suze kao kod riba ili drame kao kod rakova.

#Horoskop