AKTUELNO

Samopouzdanje je nešto što novac nikada neće moći da kupi! Zato astrolozi veruju da pripadnici ovih znakova imaju veće bogatstvo od čuvenih milijardera.

Neki horoskopski znakovi veruju u sebe više od drugih, i nije im potrebna tuđa potvrda.

Evo ko odiše aurom samopouzdanja:

Devica

Device znaju koliko vrede i nije ih stid da to pokažu svima. Iako ih često nazivaju umišljenima, Device se na to ne obaziru jer smatraju da to govore samo osobe koje nisu zadovoljne sobom. One su vrlo iskrene, inteligentne i otvorene, pa nemaju problema sa tim da vam kažu ako smatraju da bi na nečemu trebalo da poradite.

Ovan

Ovnovi su snažne osobe kojima se mnogi dive. Vrlo su disciplinovani i veruju da vrednim radom mogu da postignu sve što su zacrtali. Nikada ne dopuštaju da ih neko omalovažava, a ako se to i dogodi, uzvraćaju duplom merom i pogađaju gde najviše boli.

Lav

Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje i da se pokazuju. Mnoge osobe rođene u znaku Lava česot imaju i previše samopouzdanja, ali to im nije ni važne – oni su sebi najbolji. Njih nikada nećete čuti kako se upoređuju sa nekim koga poznaju – oni sebe stavljaju rame uz rame sa poznatima i slavnima.

Autor:

#Horoskop