AKTUELNO

Ako ste rođeni u ovim znacima, ponedeljak će vam biti najbolji dan ove nedelje!

Šta vas čeka ovog ponedeljka? Astrolozi kažu da će tri znaka pratiti sreća šta god da su isplanirali da rade, ako ste među njima, očekujte sjajan dan!

Bik

Ovog ponedeljka možete da ostvarite svoje snove, važno je samo da budete fokusirani! Dan vam počinje u petoj brzini, ali ne dozvolite da vas obaveze dotuku, morate da budete skoncentrisani kako ne biste propustili sjajnu priliku koja vas očekuje. Možda je to neki projekat koji će vam doneti dobitak i napredak, možda čak slučajni susret na ulici koji će vam izmeniti ljubavni život. Svakako otvorite četvore oči kako ne biste propustili tu šansu!

Foto: Pixabay.com

Lav

Biće vam ovo neobičan ponedeljak, jer smatrate da ste osetljiviji nego inače, ali to zapravo nije tako. Drugima prosto zračite, odajete energiju uspeha i zadovoljstva, i to će primetiti svi oko vas. Bilo da ste želeli da zatražite povišicu, zakazali razgovor za novi posao ili imate ljubavni susret kojem se radujete, zvezde su na vašoj strani šta god da uradite!

Škorpija

Intuicija vam je danas oštrija nego ikada do sad! To znači da ćete jasno prozreti svačije namere, bile one dobre ili loše. Intuicija vam daje prednost u odnosu na sve ostale ljude u okolini, zvezde kažu da ćete tokom celog dana imati utisak da vam sopstveni svetionik osvetljava put ka uspehu i sreći. Samo slušajte svoje srce i danas ćete ostvariti sjajne stvari! Odlična vam je prognoza i za novac, stiže dobitak!

#Horoskop