AKTUELNO

Svaka osoba može se odobrovoljiti komplimentima, laganim flertom ili laskanjem. Važno je da naučite da pronađete prave reči za postizanje razumevanja i da zadržite ljubav.

Ovan

"Briljantno! Nikada nisam videla nekoga da je uradio nešto takvo!" – Energičan i pun ideja, Ovan je vođa bilo kog tima. On mora da bude priznati pionir. Samo ga podsetite da je on jedini.

Bik

"Kako je lepo i senzualno!" – Niko ne ceni lepotu više od Bika. Bukvalno ovo može probuditi jedinstvenu emociju. Ako je hteo da podeli sa vama svoja zapažanja, nemojte ga ostavljati bez pozitivnog komentara.

Foto: Pexels

Blizanci

"Šta ćeš pokušati sledeći put?" – Blizancima su univerzalni izvori kretanje i nove ideje. Kreativnost je njihovo gorivo. Dakle, probudite u njemu želju da stvori nešto jedinstveno.

Rak

"Možeš da ostaneš kod kuće i danas, a ja ću pripremiti ukusnu večeru." – Uprkos činjenici da Rak tako voli da kuva, njegovo srce je uvek puno preko stomaka. Što više brinete o njemu, poklanjaće vam veću pažnju.

Lav

"Ne mogu da prestanem da ti se divim!" – Možda niko ne voli uspeh i pažnju više od Lava. Dok su ti komplimenti iskreni, on će obožavati svoju jedinu kraljicu.

Devica

"Nemam strpljenja. Molim te, pomozi mi da shvatim!" – Devica je oličenje smirenosti i voli da analizira svaku situaciju. Ne postoji zadatak koji ona ne može da reši. Devica je još srećnija kada vam je potrebna njihova pomoć.

Vaga

"Hoću da znam vaše mišljenje." – Šampion partnerstva – Vaga. Dajte mu priliku da bude deo važnog slučaja i videćete kako mu se oči sijaju.

Škorpija

"Ti si jedini kome mogu da pričam o tome…" – Škorpion ceni iskrenost i poštovanje. Kada podelite tajnu sa njim, onda odmah osvojite njegovo srce i on će vam verovati sve.

Foto: Pexels

Strelac

"Zašto se ne bismo spakovali i otišli negde?" – Čak i ako putovanje nije tačno planirano u bliskoj budućnosti, misao o tome će zagrejati srce Strelca. On voli avanture, tako da ćete ga vašom željom osvojiti.

Jarac

"Niko ne može da učini više nego ti!" – Jarac ima retku kombinaciju ambicije, strpljenja i odgovornosti. Malo laskanje upućeno njemu neće sprečiti da nastavi da naporno radi za dobrobit svoje sreće.

Vodolija

"Može biti bolje ako uradimo stvari drugačije?" – Slobodna Vodolija je uvek u potrazi za razlogom da izađe iz gomile. Držite ga u tim nastojanjima da niko pre njega to nije učinio, i on će biti samo vaš.

Ribe

"Sa tobom se osećam mnogo bolje!" – Saosećanje i simpatije uvek idu ruku pod ruku sa znakom Riba. Dozvolite mu koliko je to moguće da oseća emotivnu vezu između vas i on će uvek imati snage da vas čini srećnom.

#Horoskop