AKTUELNO

Konjukcija Sunca sa Marsom koja nas očekuje 8. oktobra i uticaće na nas u narednim danima, čini nas energičnim, hrabrijim i neustrašivim.

Donosi obilje energije koje morate usmeriti na prave stvari, na one koje želite, bilo da je to ljubav, novac, posao, porodica. U suprotnom, višak energije može biti iskorišćen protiv vas. Kada bi se ta vrela energija nagomilala u telu, ona bi se spontano oslobodila bez kontrole.

Energija ove konjukcije može biti pozitivna ili negativna, i to zavisi isključivo od toga na šta ćete usmeriti svoju energiju. Nekontrolisana energija može smanjiti i kontrolu nad emocijama i rečima, pa neki mogu biti povređeni.

Foto: Pexels

Ali, ako se fokusirate na nešto vredno, konstruktivno i produktivno, može vas očekivati veliki uspeh. Dolazi do plesa vatre i vode, tame i svetlosti.

Sjajan je dan za fitičku aktivnost, ali i za nove ideje i pokretanje zanimljivih projekata. Oni koji se bave nekim vidom umetnosti mogu imati uspeh jer je kreativnost na zavidnom nivou. Delujete instiktivno, ali i tu treba paziti, jer može doći do konfliktnih situacija.

Usredsredite se na unapređenje emotivnih odnosa, posebno romantičnih. Svaka misija poboljšanja biće uspešna. Sa druge strane, svaka svađa biće destruktivna. Ako primetite da neko počinje raspravu, usled ovog aspekta bolje je da se povučete i sačekate da sve prenoći.

Autor: Z.L.

#Svađa