AKTUELNO

U oktobru 2021. astrologija vam poslužuje brojne kosmičke poslastice - energetske preokrete, planetarne promene smera i prve jesenske lunacije.

Mlad Mesec u Vagi u sredu 6. oktobra najjače će zahvatiti područje odnosa. Mnogi će okrenuti novu stranicu sa sadašnjim partnerom ili ući u novu vezu. I u poslovnom svetu to će biti dobar dan za početak novih saradnji.

Dan kasnije, 7. oktobra, Venera ulazi u pustolovnog Strelca, donoseći celom zodijaku talas optimizma i vere u napredak.

Između 7. i 10. oktobra Pluton u Jarcu i Saturn u Vodoliji kreću napred posle duge retrogradacije, najavljujući deblokadu poslova i projekata koji su mesecima tapkali u mestu. Odgovoran, razborit i istrajan pristup imaće najviše izgleda za uspeh. Nemojte tražiti prečice - idite uobičajenim putem, korak po korak.

Merkur u Vagi daće novi podticaj vašim ambicijama 18. oktobra, kad i on obustavi retrogradnost i krene napred. Od tog datuma biće lakše dogovarati se i poštovati dogovore, precizno se izražavati i stizati na vreme. Štogod bio vaš omiljeni cilj, put prema njemu postaće vam otvoreniji nego što je bio do kraja septembra.

Foto: Pixabay.com

Pun mesec u Ovnu 20. oktobra podstaknuće vas da više mislite na sebe i povučete poteze ključne za vaše blagostanje. Dva dana kasnije Sunce ulazi u borbenu, strastvenu, ali i promišljenu Škorpiju. Taj će energetski preokret pogodovati onima koji gledaju svoja posla, rade ozbiljno i bez velike pompe.

Marsova selidba u Škorpiju 30. oktobra ojačaće škorpionske energije, navodeći mnoge da se posluže složenim i dobro razrađenim trikovima u nadmetanju sa suparnicima. Kad su Sunce i Mars u Škorpiji, ne pouzdajte se u lepa obećanja neprijatelja i očekujte neočekivano.

#Zvezde