AKTUELNO

Retrogradni Merkur stupio je na snagu pre sedam dana, a zadržaće se do 20. oktorba. Ova tri datuma posebno su važna, tada budite oprezni jer će dejstvo biti najjače.

Prva lekcija je 6. oktobra Prva lekcija je 6.oktobra kada je mlad Mesec u Vagi. Vaga je znak balansa i traži da nađemo unutrašnji mir. Tu se nalazi i Pluton (transformacija) koji će krenuti direktno. To će nekima doneti promenu energije. Stara, jaka i negativna energija, ako naučimo lekciju, pretvoriće se u lepu i pozitivnu. Zajedno sa Mladim Mesecom u Vagi, što je pravi balans, transformišemo svoju enrgiju koju nosi Pluton.

Druga lekcija je 7. oktobra Venera, zatim, izlazi iz Škorpije i prelazi u Strelca što nam daje optmističan pogled na ljubav bez skrivenih osećaja i želja koje nosi Škorpija. Datum tog prelaska je "zakazan" za 7.oktobar.

Treća lekcija je 11. oktobra Onda Saturn kreće direktno 11. oktobra i daje svima nama jasan pogled na budućnost. Više se nećemo vraćati starim pričama i nećemo razmišljati o prošlosti, već smo u sadašnjem trenutku. Četvrta lekcija je 18. oktobra Nebeski džin Jupiter (Jupiter je planeta velike sreće, a Venera male sreće) i Merkur (simbol komunikacije) kreću 18. oktobra u direktni hod. Eto nama perioda jasne i precizne komunikacije, bez zavrzlama sa velikom srećom, odnosno, Jupiterom.

To je period napretka u karijeri i komunikaciji. Sve je izašlo na površinu i više nema retro Merkura koji donosi pogrešnu komunikaciju. Nema više ni Venere u Škorpiji, skrivene i tamne misli. Naravno, nema ni retro Saturna da nas vraća da ponovo učimo iste lekcije. Iskoristite preostali period da naučite lekcije jer već krajem oktobra, tačnije 30. oktobra "gospodin diplomata" Mars iz Vage prelazi u Škoropiju i tada počinju ošte priče, direktne i surove što će doneti verbalne napade.

Kada se to dogodi, dok je Mars u Škorpiji, nikako ne pokušavajte da slažete ili radite nešto što nije u skladu sa zakonom, mada će sve nas vući ta tamna strana. Mrak će vladati do 13. decembra kada Mars prelazi u Strelca.

#Merkur

#retrogradni merkur