AKTUELNO

Ova nedelja biće pretežno dobra za sve znake Zodijaka, ali tri znaka će zaista uživati u fantastičnim danima!

Pred nama je nedelja koja će uglavnom doneti lepe stvari svim horoskopskim znacima, ali od 16. do 22. avgusta će tri znaka Zodijaka najviše uživati.

Ovan

Ove nedelje možete da očekujete kreativne projekte koji će vam doneti neverovatno zadovoljstvo, ali i pozamašnu zaradu. Svoju neverovatnu moć uveđivanja ovih dana ćete koristiti veoma pametno, tako da ćete dobiti sve što želite, a da usput nikoga ne naljutite i ne uvredite.

Shvatili ste da ne morate baš uvek da budete drčni i da galamom postižete ono što želite, pa ćete ove nedelje sve postizati na miran i civilizovan način. To će vam možda doneti i neki lep početak...

Lav

Još ove nedelje traje sezona Lavova, a osobe rođene u ovom znaku će to osetiti kroz neviđeno laku zaradu novca.

Bićete veoma mudri ove nedelje i izbegavaćte sve rasprave, osećaćete se bolje na svakom polju, a ukoliko ste naklonjeni nekim javnim, zabavljačkim poslovima, ove nedelje biste mogli da imate veoma uspešne audicije.

Devica

Ovih dana razmišljate o tome kako polako sve dolazi na svoje mesto. Koliko prošle nedelje ste bili iscrpljeni i niste znali gde biste pre, a sada vam se sve čini mnogo lakšim. Polako ponovo uzimate kontrolu nad svojim životom i zbog toga se osećate sjajno.

Trudite se da poboljšate svoj život na svaki mogući način, a ove nedelje ćete imati hrabrosti da uradite ono što želite.

Vera u sebe i dobra energija koju imate ovih dana doneće vam dovoljno samopouzdanja da ostvarite ono što želite.

Autor: