AKTUELNO

Svaki horoskopski znak treba da preduzme određene akcije, kako bi zauvek bio srećan.

Pojam sreće nije isti za sve. Za svaku osobu to zavisi od različitih faktora i podrazumeva različite stvari. Pojedinci su najsrećniji kada su okruženi voljenim osobama, dok drugi uspevaju da budu srećni i kada su sami. Neko je srećan kada radi, neko drugi kada odmara.

Ako je suditi po Zodijaku, svaki horoskopski znak treba da preduzme određene akcije, kako bi zauvek bio srećan.

Jednom kada to otkrijete, primenjivaćete uvek i više nikada nećete doći u situaciju da se zapitate šta je to što je potrebno da se dobro osećate u svojoj koži.

Ovan

Niko nije savršen - pa ni vi. Oslobodite se pritiska i potrebe da budete najbolja verzija sebe u svakom trenutku. Takve zahteve sami sebi postavljate i što ih se pre oslobodite, pre ćete moći da prihvatite sebe i svoje mane, što će vas učiniti neizmerno srećnom osobom.

Bik

Ne morate biti u dugoj vezi da biste bili ispunjeni. Jedino kvalitetno partnerstvo koje je vama potrebno je ono sa samim sobom. Sve dok se dobro osećate u svojoj koži, nemate potrebu za drugim ljudima.

Blizanci
Za vas je sreća sadržajan razgovor sa ljudima koji vam prijaju. Dopustite sebi da se otvorite i na taj način uspostavite jače, trajnije veze, što je više prilika za kvalitetne priče i razgovore.


Rak

Vas jedino može učiniti srećnim optimistično okruženje. Okružite se ljudima koji će podržavati vaše snove, koji će vas inspirisati i biti tu da vas uteše kada vam je teško. Jednom kada osetite da imate podršku, ceo svet će biti vaš.

Lav
Lavove čini srećnima kada ulažu energiju u nešto što veće od njih samih. Humanitarni projekti omogućiće im da pokažu svoje najveće bogatstvo - svoje veliko srce. Lavovi su srećni kada drugima pomažu, kada su velikodušni i pokazuju ljubav.

Devica
Možda bi najzad trebalo da prestanete da ugađate drugima i fokusirate se na sebe. Kada prestanete da se trudite da ispunite tuđe želje i potrebe i postavite granice, osetićete da vas drugi konačno poštuju. Naučite da kažete "ne" i da slobodno izrazite svoje mišljenje. To će vam pomoći da izgradite bolje samopouzdanje i budete srećni.

Vaga
Pronađite ravnotežu u svakodnevnom životu. Nemojte se previše fokusirati samo na jednu stvar, jedno jelo, jedan resotran, jedno letovalište, itd. Odvojite vreme za opuštanje i druženje sa prijateljima. Raspoređivanje vaše energije na različite stvari učiniće da se osećate srećnije, koncentrisanije i mirnije.

Škorpija

Vi ste skloni kritikovanju svega i svačega. Iako toga niste svesni, ovakav stav najviše škodi vama samima. Zbog toga imate probleme u vašim prijateljskim i ljubavnim vezama. Kada naučite da oprostite, da se oslobodite prošlosti moći ćete da živite srećan život u sadašnjosti.

Strelac

Prihvatite da ljudi imaju svoje mišljenje, koje se ne mora uvek poklapati sa vašim. Pre nego što počnete ljude da ubeđujete da ste vi u pravu, saslušajte. Kada to uradite, bićete mnogo srećniji.

Jarac
Odvojite posao od svog privatnog života. Posle radnog vremena isključite poslovni telefon i prestanite da čitate mejlove u toku slobodnih dana. Fokusirajte se na važnije stvari, posao definitivno nije jedna od njih.

Vodolija

Ne dozvolite nikome da učini da se osećate kao da niste dovoljno dobri - jer vi to jeste. Prihvatite to da se neobični, da se ne uklapate u kalupe i bićete mnogo srećniji. Kada prihvatite sami sebe i drugi će to učiniti.

Ribe

Konstantna briga o budućnosti vam neće pomoći da živite srećan život u sadašnjem trenutku. Živite život dan po dan. Ne fokusirajte se na potencijalno loše stvari koje će se možda desiti, a možda i neće.

Autor: