AKTUELNO

Prema numerologiji, svaki broj u datumu rođenja ima svoje značenje. O ovome svedoči i vaš lični broj koji možete izračunati na sledeći način:

Međutim, ovoga puta govorimo o ljudima rođenim 1, 10, 19. ili 28. dana u mesecu, veruje se da im Sunce pomaže u svemu. Izuzetno su društveni i znatiželjni, a uvek ih je lako izdvojiti u gomili. Iz njih zvire neka vrsta unutrašnje snage.

Kao deca pokazuju prve znake radoznalosti i uglavnom postavljaju pitanja na koja roditelji ponekad i ne mogu pronaći odgovor. Imaju sjajajn smisao za humor i moćnu pozitivnu energiju. Znaju kako da vas razvesele, osnaže i privuču ka sebi. Imaju razvijeno samopouzdanje, cene sebe i ne plaše se izazova. Najviše uživaju u obavljanju teških i neistraženih zadataka. Tada se osećaju kao pravi heroji!

Foto: Pexels

U poslu mogu biti izuzetno uspešni jer imaju izvanredne ideje i primenjuju ih sa puno zadovoljstva. Ne plaše se da istaknu svoje sposobnosti i moći, a u poslu uvek ostvaruju ono što su zamislili, bez obzira na teškoće. Ipak, oni imaju jednu vleiku manu koja im može zadavati nevolje na putu životnog razvoja. Odrasli ljudi rođeni 1,10,19. ili 28. dana u mesecu mogu biti veliki egoisti. Teško je da prihvate i priznaju svoje greške i često smatraju da su samo oni u pravu.

U ljubavi su predani, ali zaista poštuju sebe i ne spuštaju kriterijume. Ukoliko pokušate da ih uvredite, prema vama će pokazati hladnu ravnodušnost. Ove osobe su izuzetno snažne, rođeni lideri, koji mogu da vode grupu u izabranom pravcu. U polju karijere uglavnom su na vodećim pozicijama. Kada se oslobode ega, mnogo lakše će ići kroz život.

Autor: Pink.rs

#Numerologija