AKTUELNO

Merkur između ostalog predstavlja planetu komunikacije, razgovora, predstavlja način na koji razmišljamo. Venera u Raku simbolizuje dom, porodicu, decu i intuitivnost.

Kako je ovaj Mekur u Raku akcent će biti na domu, porodici, deci, ljubavi, na ženskim članovima porodice i majci.

Pojačani kontakti sa majkom

Merkur u Raku ima nežne i tanane emocije i jako izraženu intuiciju i empatiju. Ovaj Mekur oseća druge ljude, njihove želje, strahove i način na koji doživljavaju emocije i ljubav. Ovaj Merkur nije jak, ume da se povuče pred "napadima", ali zato uvek koristi intuiciju i tu je neprikosnoven.

Mnogi će poželeti da renoviraju kuću.

Za vreme njegovog tranzita biće povećana komunikacija sa porodicom. Imaćete potrebu za renoviranjem ili kupovinom novog doma. Kada su emocije u pitanju svima će nam biti naglašene. Bićemo hipersenzitivni i osetljivi.Budite spremni da vas postuci nekih osoba mogu ujesti za srce. Ovaj tranzit će najviše osetiti osobe koje su u znaku i podznaku Blizanci i Device.

Rak

Rakovima će doneti komunikativnost i lepu poletnu energiju. Rakovi će imati lep i poletni mesec. Putovanje je izvesno i zaista vam je potrebno kako bi napunili baterije. Ovo je odlična prilika da uspostavite lepu saradnju i komunikaciju sa porodicom. Ako imate neke nerešene odnose sada je lepo vreme da ih rešite. Mnogi Rakovi sada planiraju proširenje porodice kao i adaptaciju doma ili kupovinu novog.

Foto: Unsplash.com

Blizanci

Blizancima če biti naglašena karijera i novac. Imate sjajne komunikacione veštine i sada ih iskoristite u biznis svetu. Emocije zbog ovog tranzita su vam naglašene pa postoji mogućnost da pustite i po koju suzu. Stvari ćete shvatati lično.


Devica

Device će svoje slobodno, ali i radno vreme provoditi sa prijateljima i kolegama. Sada će vam se pokazati ko su vam zaista prijatelji a ko su vam odane kolege. Pojačana želja za izlascima i zabavama. Ovaj tranzit Merkura u Raku vam donosi i pojačane emocije , slobodni mogu da upoznaju jako zanimljivu osobu sa kojom će iz prijateljstva preći u vezu. Srećno!

#Kuća

#Majka

#Merkur