AKTUELNO

Upravljanje novcem podjednako je važno koliko i sposobnost i umeće da isti zaradite. Iako su neki ljudi veoma dobri u tome da novac potroše, drugi više vole da štede i daju ga samo na ključne stvari.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika možda čak i najbolje upravljaju novcem. Bikovi vole da postave čvrste temelje i da vide da se njihov trud isplati. Vole da troše, ali cene novac i znaju da je on važan. Svoj novac raspoređuju oprezno i uživaju u hedonizmu i malim luksuznim stvarima.

Foto: Unsplash.com

Rak

Rakovi su jedni od najvećih štediša. Cene važnost novca u svom životu i vole da ga gomilaju, a troše samo kada je to zaista potrebno.

Devica

Iako možda ponekad pretera u trošenju, Devica zna kada treba da postavi granicu, pa će idućih nekoliko dana prištedeti. Osobe rođene u ovom znaku vole luksuz, ali znaju da je štednja novca jednako važna.

Vaga

Ovaj horoskopski znak voli raskošan način života koji su obezbedili svojim trudom. Njima je cilj štednja novca i njegova razumna potrošnja. Cene novac i znaju da će im samo finansijska stabilnost doneti uspeh u životu.

Autor: Pink.rs

#Novac