AKTUELNO

Jun je zvanično na pragu. Ovo je mesec u kojem se osvežavajuće vibracije proleća polako pretvaraju u šarene i kreativne energije leta.

Jupiter, planeta sreće i izobilja je u saosećajnim, prostranim i maštovitim Ribama, šireći puno pozitivnosti i ljubavi kroz kosmos. Jun 2021. biće najbolji mesec za ova četiri horoskopska znaka – Blizance, Raka, Vagu i Ribe – a za njih zabava tek počinje.

Blizanci

Ovo je vaš mesec, Blizanci. Sunce se vratilo u vašu kuću i pomaže vam da iskoristite svoje samopouzdanje i pronađete motivaciju da postanete svoje najbolje ja. Međutim, postati vaše najbolje izdanje sebe nije uvek cveće i proleće. Ponekad vam je potrebno da zaista istupite iz svoje zone komfora i poradite na poboljšanju sebe. Ovog meseca mogu se pojaviti nove mogućnosti za napredovanje i na vama je da ih najbolje iskoristite. Samo napred, Blizanci.

Foto: Pexels

Rak

Pripremite se, vaša sezona počinje 21. juna, dovodeći vas u situaciju da primate veliku količinu sjajne energije. Ipak, još uvek morate da prođete kroz prvih nekoliko nedelja juna, a tokom tog vremena možda ćete raditi puno na unutrašnjem zaceljivanju i introspekciji.

Srećom, vaše isceljenje može da izgleda mnogo uzbudljivije nego što zvuči. Ovog meseca možda se osećate avanturistički i spremnije istražujete svet. Prigrlite svoje instinkte.

Vaga

Eh, sva ta mesta koja ćete videti… Ovog meseca ćete se možda osećati kao da želite sve. Želite sve da isprobate, sve osetite i sve uradite, i, znate šta? Apsolutno možete. Ovo je mesec koji će vas naučiti da posegnete za zvezdama i istisnete sve do poslednje kapi iz sadašnjeg trenutka. Nema smisla opterećivati se sitnim negativnostima kad postoji toliko mnogo mogućnosti da isprobate nove stvari i napokon vidite stvari sjajnije i svetlije.

Ribe

Vi ste najsrećniji horoskopski znak od svih u poslednje vrijeme, Ribe. Nemojte se izbezumiti ako život ovog meseca postane mnogo zanimljiviji i uzbudljiviji. Na kraju krajeva, Jupiter – vaša vladajuća planeta – sada se kreće kroz vaš horoskopski znak, šaljući sve svoje blagoslove direktno na vaš put. Pripremite se da se osećate otvorenije za ljubav, poslovnu priliku, duhovnost i sav sjaj koji život nudi. Vi to zaslužujete.

Autor: Pink.rs

#Sreća