AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Danas možete da stabilizujete nešto u vezi posla što vas opterećuje od protekle nedelje. Ne raspravljjte se sa ukućaninom suprotnog pola jer će se to pokazati kao nemoguća misija. U popodnevnim satima vam stiže lepa novost od jedne vama drage osobe. Završavajte sve ono što vam je bitno a neke nove početke ipak ostavite za sutra.

Foto: Pixabay.com

BIK

Držite se nekih starih ili proverenih priča. Obuzdajte svoj avanturistički duh i želju da nešto brzo promenite. U poslu se danas povucite i mirujte. Prijatni trenuci su vam u vezi sa kontaktom sa mlađim ljudima, naročito ako izađete. Zauzetima je ovo osličan dan za zajdničke aktivnosti i zbližavanje.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Vaš prirodni optimizam vam nikada ne dozvoli da potonete. Teško podnosite razočarenja, a bilo ih je u prethodnih par dna. Tokom popodnrva se vraćate u normalu. Nešto će se rešiti ili dobijate neku ponovnu šansu. Zauzetima ovo može biti problem pošto je voljena osoba već počela da pokazuje znake ljubomore.

Foto: Pixabay.com

RAK

Energetski status vam je u oscilacijama. Svoju energiju treba da utrošite u nečemu što bi vama lično mnogo značilo. Neko vam se nameće, traži vašu pomoć i skreće vam pažnju od onoga što ste sebi stavili u zadatak. Vreme je da sebe stavite na prvo mesto. Ne pozajmljujte novac, naročito u večernjim satima.

Foto: Pixabay.com

LAV

Danas možete nešto od posla da vučete kući ili ćete duže ostati na radnom mestu. Trudite se da nađete sebi neku zanimaciju i da se ne nervirate. Pomoć ili podršku možete da očekujete od osoba koje su po položaju ispod vas. Možete obnoviti neke kontakte, bilo poslovne ili emotivne. Samo razmislite u kom pravcu treba da ide taj odnos.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Partnerstva su vam naglašena već izvesno vreme. Vi ste samostalni po prorodi pa teško koristite ovakve periode. Ako možete nešto da prepustite drugima da vam završe - učinite to. Vama je povoljan dan da se opustite i usmerite na lične potrebe. Slobodni pripadnici znaka mogu preko prijatelja i na nekoj proslavi da upoznaju nekoga.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Skloni ste da nekontrolisano trošite. Izbegnite raspravu sa jednim ženskim članom porodice. Popodnevni sati vam donose olakšanje. Verovatno ćete uživati na mestu koje volite. Iznenadiće vas nečija pažnja - okrenite se malo oko sebe. Svakako vam neće faliti pažnje od strane drugih.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Kao da popuštate pod nečijim pritiskom - poslovno ili emotivno. Nešto svakako ne zavisi od vas. Vaša svojeglavost je i dalje svakako prisutna. Savet vam je da se danas ipak držite nekih starih ili proverenih priča. Za novine će ubrzo doći vreme. Zauzeti žele romantičnu atmosferu u društvu voljene osobe.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Odlučili ste da postanete agresivniji u stvarima koje su vam bitne. Promena taktike će rezultirati povoljnim rezultatima već tokom narednih nekoliko dana. Može vam se svideti neko iz drugog mesta. Emotivno ste ushićeni ali i u odbrambenom stavu. Ovo je naglašeno kod zauzetih pa vam partner može prigovarati zbog ljubomore.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Napokon možete malo da odahnete. Poslovno se rasčišćava neka gužva. Možete da spojite posao sa nekim interesantnim susretom - bilo direktno ili indirektno. Svakako ćete biti zadovoljni kontaktima koje ostvarujete. Zauzeti pripadnici znaka treba da popuste voljenoj osobi jer će u suprotnom doći do rasprava.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Tokom prepodneva nadjačavate nekog neprijatelja, verovatno žensku osobu iz poslovnog okruženja. Promenljivog ste raspoloženja tokom popodneva a nećete imati konkretan razlog za neke osećaje koji vas opterećuju. Povoljan vam je dan za odlazak na put ili planiranje putovanja, naročito ako je u dvoje.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Izvesne okolnosti vam jednostavno idu na ruku, naročito tokom prepodneva. Možete da računate na podršku nekoga iz kruga prijatelja. Ovo je najpovoljniji dan za one koji rade u većim organizacijama, državnim institucijama ili samostalno pokreću projekat. Kreativnost vam je na zavidom nivou pa ćete verovatno dati mnogo dobrih saveta ljudima iz okruženja.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Astrologija

#Horoskop

#Zvezde

'