AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Pokušajte da povratite optimizam i u situacijama kada se stvari ne odvijaju po vašim zamislima. Ponekad nije loše biti strpljiv, čak i kada svi znakovi ukazuju da treba da odustanete. Danas biste mogli prijatno da se iznenadite. Takođe, danas ste i veoma šarmantni i odlično komunicirate sa svima iz vašeg okruženja. Zdravlje je u najboljem redu.

Foto: Pixabay.com

BIK

Jednu odluku koju ste nedavno doneli treba da revidirate. Poželjne su manje promene, a ne drastične. Takođe, nađite vremena da se posvetite stvarima koje vas interesuju. Dobro bi bilo da od danas povedete računa o ishrani. Vi generalno nemate zdravstvenih problema, ali ste skloni dobijanju na težini. Ne bi bilo loše da konsultujete nutricionistu i počnete sa fizičkom aktivnošću.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Svesni ste svojih mogućnosti i ne ustručavate se da sledite vaše snove. Danas biste mogli da uživate u prvim rezultatima rada koji ste započeli pre nekoliko meseci. Pa ipak, ne zanosite se previše, jer je još mnogo posla pred vama. Što se emotivnog života tiče, pred drugima se trudite da sakrijete sopstvenu nesigurnost, a zapravo vas muče mnoge dileme.

Foto: Pixabay.com

RAK

Iako na mnoge ostavljate utisak hladne i nezainteresovane osobe, a zapravo ste, iznutra, aktivni vulkan. Pripazite se gubitka kontrole nad određenim emocijama, ali za sada vam odlično ide. Danas će vam prijati vreme koje posvetite sebi jer imate razne dileme i nedoumice kako na privatnom, tako da na poslovnom planu. Na radnom mestu su mogući manji konflikti.

Foto: Pixabay.com

LAV

Pokušajte da budete malo tolerantniji kada je reč o ljudima čije mišljenje se kosi sa vašim. Ovo se naročito odnosi na mišljenje vaših nadređenih i danas povedite računa kako komunicirate na radnom mestu. Niste u poziciji da insistirate da ste u pravu, pa čak i da je to istina. Jedno prijateljstvo će prerasti u romansu, a danas ćete videti prve naznake toga.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Ovo je dan za sumnje, preispitivanja, analizu prošlosti i sopstvenog ponašanja. Danas biste mogli mnogo toga da naučite o sebi. U moru emocija, ideja i misli, pokušajte da uvidite gde grešite. Planove koje danas budete kovali, potrudite se da realizujete u što kraćem periodu. Novčana situacija je zadovoljavajuća, ali ne bi bilo loše da uvedete mere štednje.

Foto: Pixabay.com

VAGA

U poslednje vreme gomilali ste neke negativne emocije, umesto da ste se konsultovali sa osobom od poverenja, pa danas postoji velika opasnost da one eskaliraju i učinite nešto zbog čega ćete se kasnije sigurno kajati. Novčana situacija je zadovoljavajuća, pa ćete čak biti u mogućnosti da izađete u susret nekome kome je potrebna pozajmica.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Osećaćete priličnu fizičku i emocionalnu napetost i bilo bi dobro da povedete računa o tome. Vaš organizam vapi za odmorom i relaksacijom, i potrudite se da danas nađete vremena za to. Jedan poziv iz inostranstva koji željno očekujete pristiže predveče. Danas ste raspoloženi za nova saznanja i usvajanje informacija, ali bilo bi bolje da to odložite za neki drugi dan.

Foto: Pixabay.comHoroskop, škorpija

STRELAC

Niste raspoloženi za priču i druženje i mnogi se pitaju koji je razlog ovakvog ponašanja. Moguće je da vas izjeda jedno saznanje i plašite se da ne biste bili u stanju da ga zadržite za sebe. Ne bi bilo loše da se poverite jednom članu porodice. Ne morate ispričati detalje, ali predočite o čemu se radi, kako biste znali na koji način da se postavite u novonastaloj situaciji.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Partner će zahtevati vašu punu pažnju i raspoložen je da satima govori o stvarima koje vas ne zanimaju, pa pokušajte da napravite kompromis. Čuvajte se nepromišljenih izjava koje bi mogle da povrede njegova osećanja. Imaćete potrebu da veći deo dana budete u pokretu, a to će vam oduzimati mnogo energije. Izbegavajte nepotrebnu sekiraciju.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Volite da se nađete u situacijama koje donose intenzivne emocije zbog kojih se osećate živim. Povedite računa o granicama, jer ćete biti skloniji nešto rizičnijem ponašanju. Potrudite se da budete popustljiviji prema emotivnom partneru i zaboravite na kriticizam. Dan je pogodan i za kraće putovanje ili nova saznanja. Organizujte vaše slobodne aktivnosti.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Vi ste velikodušni prema mnogima, ali kada je reč o vašem emotivnom partneru, nailazite na poteškoće da mu udovoljite. Ne bi bilo loše da naučite jednu važnu lekciju - da kažete "ne". Ne dozvolite da vas iko iskorištava, pa čak i kada se radi o vama bliskim ljudima. Ne donosite nikakve drastične poslovne odluke, a ukoliko ste u potrazi za poslom, sačekajte povoljniji momenat.

Foto: Pixabay.com