AKTUELNO

Svaki znak horoskopa ima razlog zašto raskida ljubavnu vezu i ono šta im najviše smeta.

Ovan - posesivnost

Foto: Pixabay.com

Ne možete podneti posesivnost partnera jer ste izrazito nezavisni i želite imati svoj vlastiti život izvan vašeg odnosa. Takođe, želite imati svoj prostor i svoju slobodu i nećete tolerisati nekoga ko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

Bik - nepoštovanje

Foto: Pixabay.com

Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da će svako ko vas ne poštuje biti izbačen iz vašeg života. Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Blizanci - rezervisanost

Foto: Pixabay.com

Ne možete biti sa nekim ko nije društven, jer vi žudite za aktivnim društvenim životom. Imate mnogo prijatelja i poznanika i treba vam partner koji je u stanju nositi se sa ovom vrstom društvenog pritiska. Neko ko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenoj ličnosti.

Rak - zatvorenost

Foto: Pixabay.com

Ne možete biti sa nekim ko je rezervisan i skriva neke stvari od vas. Vi ste emocionalni i intuitivni pa želite biti u mogućnosti razgovarati sa partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena. Ne želite da skriva svoje tajne od vas. Neko ko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti dati vam snažnu emocionalnu vezu koju želite.

Lav - sramežljivost

Foto: Pixabay.com

Vi ste uvek u centru pažnje i iako ne možete biti sa nekim ko vam krade tu pažnju, ne možete biti ni sa nekim ko barem to neće pokušati. Vi ste samouvereni i želite partnera koji će vam neki način pružati izazov. Ako ste sa nekim ko je sramežljiv i rezerviran, osećate kao da nema uzbuđenja u vezi, vama je potrebna osoba koja ima smelosti.

Devica - neambicioznost

Foto: Pixabay.com

Vama su bitni karijera i uspeh. Želite partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji shvata vaše ciljeve i snove, ali takođe ima i svoje vlastite. Ako ste sa osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvek ćete osećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite razgovarati.

Vaga - negativnost

Foto: Pixabay.com

Vi ste pozitivni i uvek mislite kako je sutra bolji dan. Zato ne možete podneti negativnog ili dramatičnog partnera.Volite biti okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom, a veza sa osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

Škorpija - laganje

Foto: Pixabay.comHoroskop, škorpija

Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je verovatno najbrži način da vas izgubi, čak i ako je to samo bela laž. Vi cenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

Strelac - lenjost

Foto: Pixabay.com

Ne možete biti sa lenjom osobom, vi ste uvek u pokretu i u potrazi za sledećom ekstremnom avanturom, ako vaš partner ne drži korak sa vama, verovatno ćete i dalje raditi sve te stvari bez njega/nje. Dakle, vi trebate pronaći nekoga tko je energičan kako bi upotpunili svoj brzi način života.

Jarac - neodgovornost

Foto: Pixabay.com

Ne možete biti sa nekim ko ne zna kako biti odgovoran ili sa nekim ko ne zna šta želi. Vi znate šta želite i uvek to i dobijete i želite nekoga ko se može brinuti za vas, jer vi uvek vodite brigu o svima ostalima. Zato nikada nećete trpeti neodgovornog partnera, jer ćete uvek osećati kao da ste vi onaj koji se brine za vas oboje.

Vodolija - praktičnost

Foto: Pixabay.com

Kako možete govoriti o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog partnera? Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete biti sa nekim pragmatičnim ili sa nekim ko ne podstiče vašu kreativnu crtu. Treba vam neko ko može sanjati sa vama i podržati vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razume.

Ribe - neosetljivost

Foto: Pixabay.com

Vrlo ste osetljivi i emocionalni čak i ako pokušate prikazati to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaše osećaje je dovoljno dobar razlog da odete. Ne možete biti sa nekim ko je sebičan, treba vam neko ko ima veliko srce.