AKTUELNO

Novčani horoskop za april otkriva kakav vas mesec čeka!

Kakva će vam biti sreća kada je u pitanju novac u mesecu aprilu? Nekome proleće donosi velike dobitke, a nekome troškove ili čak pozajmice.

Ovan

Najbolji period za novac je oko 14. aprila, kada Venera ulazi u vaš sektor finansija i možete da očekujete prijatno iznenađenje. A onda 26. aprila, pun Mesec u Škorpiji donosi veliki dobitak. Iako niste baš poznati po strpljenju s novcem, ovog meseca bićete baš u plusu, vi ste prvi znak koji će se valjati u novcu! Imaćete priliku i za kupovinu nečega što bi vas usrećilo, a moguće je i da tražite bolji stan.

Foto: Pixabay.com

Bik

Prva polovina aprila biće dobra za novac, ali potom se pripazite, bićete rasejani i moguće je da ćete "bacati" pare. Sledi vam kupovina nečega što vam zaista ne treba, i moguće je da ćete zažaliti zbog toga a nije mala svota u pitanju. Kada počne vaša "sezona" 19. aprila, bićete više u harmoniji sa svojim osećanjima, pa i finansijskom situacijom, i tek tada stiže dobitak, vi ste drugi znak koji će uživati u njemu.

Blizanci

Mars ulazi u Raka 23. aprila, ali ceo ovaj mesec za vas će biti u znaku troškova. Bićete raspoloženi za troškarenje na poklone za drage ljude, partnera, prijatelje ili porodicu. Oni će biti oduševljeni, a vi nećete biti sigurni imate li za račune krajem meseca! Baš taj period iskoristite da zaradite dodatni novac ili prodate nešto što vam više ne treba.

Rak

Radite više, pa ćete imati i više para u aprilu! Konačno ste spremni i da se odreknete nečega što vam je "isisavalo" novac iz života, to će se dogoditi nakon mladog Meseca. Od 19. aprila je odličan period da zatražite povišicu, a sam kraj meseca vam donosi prijatno iznenađenje vezano za novac.

Lav

U aprilu ćete odjednom želeti sve što vidite. Dolaze promene vašeg imidža i s njima i troškovi na lepotu ili izgled. Proleće u vama budi osećaj da ste milioner koji sebi sve može da priušti! U drugoj polovini meseca, imaćete dobre prilike za dobitak, a 19. april je trenutak kada bi trebalo da zatražite povišicu ili se prijavite za bolji posao kako biste dobili još novca.

Devica

Do 14. aprila, bavićete se računicama. Kako pokriti sve troškove, kako novac odavde prebaciti odande i napraviti kombinaciju koja vas održava "iznad vode"? Posle polovine meseca, ponosni ste na svoje veštine i spremni za veću investiciju. Očekujte puno troškova vezanih za održavanje kuće ili automobila krajem aprila.

Foto: Uprava Carina

Vaga

Ako ste u vezi, zajednički troškovi obeležiće ovaj mesec. Dobro pripazite, partner će imati zahteve kada su finansije u pitanju, ali je moguće da će osoba koju poznajete pokušati da vam izmami pozajmicu, nemojte padati na tu priču. Pun Mesec 26. aprila donosi neočekivani dobitak, vi ste treći znak koji će uživati u tome!

Škorpija

Početak aprila neće vam biti zabavan kada su pare u pitanju, verovatno ćete najveći deo meseca potrošiti na računanje - možda uzimate kredit ili otplaćujete neki dug, svakako je od vitalnog značaja da pripazite na novac. Kada se Mars sretne s Jupiterom 17. aprila, sve se to menja, odjednom ne možete da se odbranite od bogatstva koje se neočekivano našlo na vašem putu!

Strelac

Tokom prethodna tri meseca, bili ste odlični u kontrolisanju svojih finansija, zato će april za vas biti iznenađenje. Mars u Raku 23. aprila donosi vam probleme, odjednom novca nema dovoljno, kao da ste loše prošli u većoj kupovini, i ni sami niste sigurni šta se dogodilo. Ne brinite, Strelčevi, ovaj problem će biti rešen ako budete sabrani i strpljivi.

Jarac

Odlično ste vodili svoje finansije u martu, i zato već od 11. aprila imate priliku da troškarite na nešto što ste želeli. Počastite sebe ili drage ljude, zvezde kažu da će vam se višestruko isplatiti. Ovaj sjajni period nažalost traje samo oko nedelju dana, već 19. aprila kada počinje doba Bika, morate da budete veoma pažljivi s novcem, mogući su gubici.

Vodolija

Pun Mesec u Škorpiji 26. aprila donosi velike promene u vašoj karijeri. Promene su uvek dobre, a ova će biti najbolja! Moguće je da ćete dobiti neočekivanu ponudu za mnogo bolje plaćen posao, i trebalo bi da je iskoristite.

Ribe

Mlad Mesec u vama budi želju da sve finansijske probleme ostavite za sobom, i hrabro krećete ka tom cilju. Novi početak znači i da se otarasite balasta iz prethodnog perioda, neko ili nešto vas puno košta a malo vam donosi. Dobro razmislite o čemu je reč i rešite taj problem. Najveće troškove imaćete u periodu 16. i 17. aprila.

Autor: Pink.rs

#dobitak