AKTUELNO

Bilo da tebe neko ostavlja ili ti raskidaš sa nekim, to uvek padne teško. Neko zna bolje da se nosi sa raskidom, a neko postane malo depresivan

Raskid sa ova dva horoskopska znaka može biti prava ludnicaOni jednostavno ne znaju kako da se nose sa slomljenim srcem. Njihove reakcije često odu malo dalje nego što to iko očekuje. Ako ostavljaš osobu rođenu u nekom od ovih znakova, pripremi se na reakciju sa kojom verovatno nećeš znati kako da se nosiš.

OVAN

Kada stvari ne idu onako kako su si oni zacrtali, Ovnovi postanu destruktivni, a raskidi nisu nikada nešto što planiramo da će nam se dogoditi. Kada njih neko ostavlja, to im posebno teško pada, radije će oni biti ti koji prekidaju. U tom slučaju je sve u redu. Ovaj znak je ambiciozan i traži onu pravu ljubav koja će trajati zauvek, a kada se pokaže da veza u kojoj su sada nije takva, osećaju se izgubljeno. Odmah nakon raskida će se vratiti sastancima, samo da pokažu bivšoj ljubavi da im je bolje bez nje/njega. Uvek gledaju kako će biti bolji od bivše ljubavi i sve nakon raskida gledaju kao takmičenje.

Foto: Unsplash.com

JARAC

Jarčevi su profesionalci u podizanju zidova oko sebe i isključivanju emocija. Obrisaće broj bivše ljubavi, baciti stare zajedničke fotke u smeće i neće ga više uopšte ni spominjati pred prijateljima. Naizgled će se činiti kao da mu je prekid pao lakše od očekivanog, ali u sebi će patiti. Osećaće se posramljeno jer su si dopustili da prema nekome imaju toliko osećanja, a sada ih je taj neko ostavio. Zbog toga što se osećaju kao da su zbog toga slabići ili jadnici, Jarčevi ne žele ikome pokazati koliko pate. Sve će se te emocije nakupljati u njima dok jednom ne puknu, a onda su svi nastradali.

Autor: Pink.rs

#Raskid