AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Ne dozvolite drugima da vas suviše uvuku u svoje probleme. Budite dosledni nekim svojim stavovima koje ste imali i ranije. U popodnevnim satima dolazi do pozitivnih promena o pitanju nekih vaših ličnih planova. Prijatno će vas iznenaditi osoba sa kojom ste nedavno stupili u kontakt.

Foto: Pixabay.com

BIK

Završite sa nekom papirologijom koja vas opterećuje već izvesno vreme. Pratiće vas izvesne srećne okolnosti ako se bavite umetnošću, sportom, medijima ili privatnim biznisom. Voljena osoba vas može inspirisati na neke nove planove. Prijatno će vas iznenaditi jedna starija osoba.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Usmereni ste da rešite nešto što je u vezi sa nekretninama ili osobom sa kojom ste u krvnom srodstvu. Naglašavaju vam se neke pozitivne poslovne promene. Možete ponovo pokrenuti jedan poslovni projekat. U večernjim satima vas prati osećaj usamljenosti pa ćete tražiti nečiju pažnju.

Foto: Pixabay.com

RAK

Izvesne srećne okolnosti očekuju sve one koji rade u stranim kompanijama ili su na bilo koji način u vezi sa strancima. Tokom prepodneva ste ćudljivi. Kako vreme bude prolazilo, tako ćete vi biti optimističniji. Možete brinuti oko jednog starijeg člana porodice, ali će se tu nešto rešiti uz izvesne srećne okolnosti.

Foto: Pixabay.com

LAV

Potrebno je da odaljite neke ljude iz svog okruženja. Suviše vremena provodite misleći na potrebe drugih. Razmislite na koji način možete da unapredite svoj poslovni status pošto ćete vrlo brzo biti u prilici da utičete na to. Jedan nedefinisan odnos sa osobom suprog pola će krenuti u pravcu koji niste očekivali.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Oslonite se na podršku vama dragih ljudi. Ne stidite se da tražite pomoć pošto možete da dobijete dobar savet. Potrebno vam je više pažnje voljene osobe ili ćete se truditi da privučete pažnju potencijalnog partnera. Uspećete da ostvarite ono što ste zamislili. U večernjim satima će vas obradovati nečiji poziv.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Očekuje vas jako dobra saradnja sa ljudima koje ne poznajete toliko dobro. Stimulisaće vas interesantne priče. Ne podcenjujte nekoga samo na osnovu fizičkog izgleda. Sve ono što danas budete uradili će imati dugoročno povoljne efekte. Promenite nešto u okviru prostora u kome često boravite.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Tražite nešto što bi vas pokrenulo. Umorni ste od monotonih poslova i priča. Prijatno će vas iznenaditi nečije reči podrške ili ukazano poverenje. U popodnevnim satima ćete pomoći nekome iz kruga prijatelja da razreši jednu bitnu dilemu. Možete da obnovite kontakt sa osobom koja vam je značila u ne tako davnoj prošlosti.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Vreme je da usporite i napravite neke kratkoročnije planove. Potrebno vam je strepljenja da biste danas nešto pokrenuli. Možete da računate na srećne okolnosti. Ne odlažite da rešite nesporazum u komunikaciji sa jednim starijim saradnikom. Pozabavite se nekim kućnim poslovima koje odlažete već izvesno vreme.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Naglašavaju vam se mnoge novine koje pozitivno utiču na sve životne okolnosti. Vaša iskrenost će danas imati jak uticaj na druge. Otvorite se prema ljudima koje ste nedavno upoznali, možda čak danas. Naročit uspeh mogu da očekuju oni koji su u vezi sa visokim položajem.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Danas možete da realizujete poslove na koje niste računali. Nekako sve ide bez nekog vašeg specijalnog zalaganja. Ne budite skromni i prihvatite pohvale. Možete naplatiti neka zaostala postraživanja. Preko posla možete da upoznate nekoga ko bi vam bio interesantan.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Pratiće vas osećaj da nećete moći da usmeravate događaje koji slede. Neko vas može ograničiti u daljim poslovnim aktivnostima. Savet je da danas budete mirni. Svi oko vas su svi nervozni ili vas jenostavno ne čuju. Prijaće vam neki svakodnevni rituali da pojačate samopouzdanje i energetski status.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Astrologija

#Horoskop

#Znakovi

#Zvezde

'