AKTUELNO

Mars, planeta akcije, posle dve godine, krajem nedelje ulazi u četvrti zodijački znak u kojem je njegov uticaj oslabljen i u kojem će boraviti do 20. jula. Zbog sekstila sa Uranom i Venerom, na ljubavnom planu mogući su iznenadni raskidi i obnove veza, a na finansijskom neočekivani usponi i padovi.

Opozicija sa retrogradnim Plutonom, posle 22. juna, opominje da obratite više pažnje na konkurenciju i da izbegavate podizanje kredita. Nemojte da se nervirate, ukoliko građevinski radovi kasne ili ne možete da postignete dogovor sa onima s kojima ste ugovorili radove, majstorima, zidarima, stolarima, jer samo vas strpljenje može dovesti do željenog cilja.

Trigon sa Neptunom iz Riba, posle 15. juna, donosi inspiraciju umetnicima i uspeh sportistima. Takođe, u drugoj polovini meseca, Mars počinje da obrazuje kvadrat sa Jupiterom u Vagi, što uvećava prihode ali istovremeno budi i želju za trošenjem novca. Krajem nedelje, aspekti Sunca sa Neptunom i Jupiterom u konjunkciji sa Mesecom, umetnicima i lekarima donose ponudu za rad na nekom međunarodnom projektu ili zajednički posao sa strancima.

Foto: Printscreen Youtube

OVAN: Aspekti između vašeg vladaoca Marsa i Urana i Venere u vašem znaku, unose uzbuđenja u vaš ljubavni život. Opozicija sa vašim drugim vladaocem, Plutonom u retrogradnom hodu, opominje da odložite kupoprodaju stambenog i poslovnog prostora.

BIK: Pozicija vašeg vladaoca Venere i Marsa, koji upravlja astrološkim poljima ljubavi i posla, najavljuje neočekivan susret preko posla sa vrlo interesantnom osobom. Ukoliko planirate pokretanje privatnog biznisa, sačekajte još mesec dana.

BLIZANCI: Planeta koji upravlja vašim znakom, Merkur, simbol biznisa, u trigonu sa Jupiterom u Vagi donosi uvećanje prihoda, ali kvadrat između Neptuna i Sunca u vašem znaku upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Partnerovo ponašanje budi vašu sumnju.

RAK: Mars u vašem znaku čine vas osetljivim na emotivnom planu, a trigon s Neptunom, posle 15. juna, nagoveštava mogućnost zaljubljivanja. Iako vam kvadrat sa Jupiterom donosi novac, istovremeno upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

LAV: Mars u astrološkoj kući tajni, nagoveštava mogućnost ulaska u paralelnu ili tajnu vezu s nekim ko nosi uniformu na radu. Ako ste privatnik, u ovom periodu nemojte da insistirate na zaključivanju ugovora o kupoprodaji poslovnog prostora.

DEVICA: Planeta akcije, Mars, u harmoničnom aspektu sa Neptunom, simbolom ljubavnog zanosa, posle 15. juna, nagovešatava neočekivan susret s osobom koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Novac pristiže, samo pazite kako ga trošite!

VAGA: Mars, simbol akcije, pod uticajem Neptuna, planete mašte, donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Očekuje vas romantičan susret sa lekarom ili osobom koja zbog posla često putuje.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA: Vaš vladalac, Mars, planeta strasti, u harmoničnim aspektima sa Neptunom, simbolom inspiracije polju kreativnosti, nagoveštava mogućnost odlaska na stručno usavršavanje u inostranstvu, ukoliko se bavite sportom, umetnošću ili naukom.

STRELAC: Planeta strasti, Mars, u astrološkoj kući strasti, upozorava da pokušate da budete oprezniji ukoliko ste nedavno ušli u vezu isključivo vođeni nagonima. Krajem nedelje, obratite pažnju kako rukujete novcem i izbegavajte podizanje kredita.

Foto: Pink.rs

JARAC: Simbol seksualnosti u astrološkom polju partnerskih odnosa pod uticajem Neptuna, planete romantike i zaljubljivanja, najavljuje uzbudljiv period na ljubavnom planu. Obratite više pažnje na konkurenciju, ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

VODOLIJA: Harmoničan aspekt između Marsa i vašeg vladaoca Urana koji istovremeno obrazuje konjukciju sa Venerom, donosi mogućnost neočekivanog razdvajanja od partnera ili isto takve obnove veze. Ako ste vozač, budite oprezniji za volanom.

RIBE: Planeta strasti, Mars, u petom astrološkom polju u harmoničnim aspektima sa vladaocima vašeg znaka, Neptunom i Jupiterom, planetama nadahnuća i prosperiteta, najavljuje priliv novca, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, naukom ili sportom.

#Finansije

#Horoskop

#Ljubav

#Zvezde

'