AKTUELNO

Često čujete da snaje i svekrve vrlo retko imaju dobar odnos, da dolazi do nepoštovanja, pa čak i mržnji između dve najvažnije žene u životu jednog muškarca.

Naravno, svaka majka želi najbolje za svoje dete, ali neke od njih žele uvek biti na prvom mestu, pa čak i kada se njen sin oženi. U nastavku donosimo tri tipa najgorih svekrva prema horoskopskim karakteristikama.

Bik

Ona će svakodnevno oko vas plesti nevidljivu mrežu, iz koje se nećete lako izvući. Guraće nos u sve. Ne ustručava se da daje savete o hrani, oblačenju, novcu. Govoriće vam da voli sve što volite i vi, a onda će, iza vaših leđa, pričati kako nemate ukusa. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni milimetar. Preostaje vam samo da se nadate da će njena snaga ipak trajati kraće od vašeg strpljenja.

Foto: Pixabay.com

Rak

Ispod nežne majčinske slike krije se jedna od najstrašnijih svekrva Zodijaka. S njom zaista nema šale. Njoj se ne treba zameriti. Ako sami ne pristanete igrati po njenim pravilima, ona će vas naterati, jer je u pitanju njen sin, a u to se ne sme dirati. Jedini način da sklopite dobar odnos sa svekrvom koja je Rak u horoskopu je taj da joj se uvučete pod kožu i osvojite njeno poverenje. Kad to uspete, s njom nećete imati više problema.

Ribe

Ako je vaša svekrva Riba, onda ste u pravoj nevolji. Toliko je razmazila svog sina da će on od vas uvek očekivati da ga pazite kao njegova mama. Dakle, ako budete s njom delili životni prostor, moraćete postati njena kopija. Sve će morati da bude lepo i skladno, a njenom sinu ne sme nikada nedostajati ništa. Ako joj se zamerite, zažalićete pre nego što mislite. Zbog svega toga, upravo svekrva u znaku Ribe smatra se najgorom mogućom svekrvom.

Autor: Pink.rs

#Svekrva